Konferencije

Data Science Conference Europe 2020

27.10.2020.
2 min
Ove godine, DSC Europe 2020 će se održati online, od 15-19. 11. i slobodno možete očekivati dosta podataka, prstohvat AI-ja, i sve to pomešano sa temama poput Decision Intelligence i kreiranja Data & AI proizvoda.
 
Data Science Conference 2020
Foto: Pixabay
Tokom događaja, imaćete priliku da slušate 14 Keynote govornika, preko 100 visoko kvalitetnih govora i preko 25 tehničkih tutorijala na teme poput Data Science, AI & ML, Decision Intelligence, Building Data & AI Products, Open Movement, Quantum ML, Future of Work with AI, Big Data & Data Engineering i druge. Na DSC Europe 2020 dobićete priliku da slušate imena poput: Bob Sutor, Prassana Las Das, Bojan Tunguz, Amanda Brock, Gabriella de Queiroz, Yong Shi, Alex Antic, Jaimie Boyd – koji su vodeći stručnjaci i lideri u našoj oblasti. Zato nemojte previše čekati i pridužite nam se – i postanite jedan od mnogih koji će biti prisutni na ovom događaju!
 
Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete DSC Europe 2020 – za naše goste smo obezbedili 2 moguća načina učešća i jedan od njih je potpuno besplatan. Možete se registrovati za BESPLATNU DSC Europe 2020: Open day propusnicu i da u livestream-u pratite program koji će se dešavati 19. novembra.
 
Radili smo vredno i predano u prethodnom periodu kako bismo vam pripremili dosta interesantnih tema koje pokrivaju teme iz čitavog Data Science & AI ekosistema. Ukoliko vam ovo zvuči dobro, pogledajte naš website i sami se uverite zašto smo Data Science & AI događaj godine.
 
 
Kopiraj link