Konferencije

Još samo 10 dana do 9. Međunarodne MEKST Konferencije!

15.11.2022.
2 min

Od 25. do 27. novembra 2022. godine u Novom Sadu održati deveta po redu MEKST konferencija. Potvrdu kvaliteta događaja pružila je Svetska turistička organizacija (UNWTO), koja drugu godinu za redom podržava MEKST konferenciju.

Međunarodna MEKST Konferencija

Međunarodna konferencija u oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga, sa dugom tradicijom i kontinuitetom održavanja i ove godine biće u novosadskom hotelu Park. Preko 600 učesnika već je zauzelo svoja mesta na događaju.

Ovogodišnju MEKST konferenciju podržali su Pokrajinski sekretariat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Gradska uprava za privredu Novi Sad, a generalni sponzor događaja je Coca Cola Podrška Mladima.

Za devet godina postojanja MEKST konferencija okupila je preko 5000 učesnika iz različitih zemalja, sa 30 visokoobrazovnih institucija i preko 60 predavača iz zemlje ali i inostranstva.

Ovogodišnja konferencija ima poseban značaj znajući da smo uspeli da zadržimo i unapredimo kvalitet događaja i ujedno smo na korak do jedne decenije postojanja MEKST konferencije.

Jedna od najvećih konferencija u oblasti turizma, hotelijerstva i digitalnog marketinga u regionu, ove godine će obuhvatiti tri aktuelne teme:

  • Karijera u industriji poslovnih događaja
  • Mladi preduzetnici i njihovi biznisi
  • Influenser marketing i motivacija

U okviru programa konferencije ove godine imaćete priliku da čujete najeminentnije predavače, iz zemlje ali i izinostranstva, a neki od njih su: Rob Davidson, Kristina Milinčić, Adem Braco Suljić, Lea Kosović Stanić, Vladimir Stanković, Marija Zeljković, Milan Maglov, Veselin Vladimir Zvekić, Nevena Blanuša i drugi. Program konferencije možete pronaći na zvaničnom sajtu - mekstconference.com.

Pored konferencije, učesnici će imati priliku da se na događaju upoznaju sa predstavnicima kompanija, visokoobrazovnih institucija, hotelskih korporacija i fakulteta koji će svoje mesto zauzeti na događaju kao izlagači u sklopu Career Fair-a.

Ovo je sjajna prilika koja pruža mogućnost mladima da svoja interesovanja, ambiciju i potencijal pokažu kroz povezivanje sa kolegama.

Za više informacija zapratite nas na društvenim mrežama:

Kopiraj link

Slični tekstovi

Naučno-popularni forum: „Science Gram“ 3
23.09.2021.
2 min

Naučno-popularni forum: „Science Gram“ 3

Konferencije
Savremeno upravljanje u finansijskom poslovanju - CFMC 2022
29.11.2022.
2 min

Savremeno upravljanje u finansijskom poslovanju - CFMC 2022

Konferencije
Osnaživanje Mladih: Podrška Zapošljivosti mladih na Zapadnom Balkanu
14.12.2020.
3 min

Osnaživanje Mladih: Podrška Zapošljivosti mladih na Zapadnom Balkanu

Konferencije