Konferencije

Konferencija o ženskom inovativnom preduzetništvu "Women's Innovation day"

15.10.2020.
2 min

Prisustvujte i budete aktivni učesnik online konferencijE o ženskom inovativnom preduzetništvu „Women’s innovation day”, koja će biti održana 29. oktobra 2020. godine u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova. Prijavu za učešće na Konferenciji možete izvršiti putem linka.

 

Womens innovation days

Foto: Unsplash

Konferencija će okupiti preduzetnice, predstavnice udruženja i preduzetničkih asocijacija, nezaposlene žene sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje zainteresovane da pokrenu sopstveni posao, IT i marketing eksperte i sve ostale koji su zainteresovani za  inovativne koncepte i strategije poslovanja.

 

Učesnici ovogodišnje konferencije će na panel diskusijama i prezentacijama govoriti o inovativnim rešenjima u poslovanju, posebno u vreme krize izazvane pandemijom virusa Covid–19, kao i o novim idejama za uspešno poslovanje, primeni  novih  tehnologija i kanala komunikacije i savremenom marketingu.

 

Ciljevi konferencije „Women’s Innovation day“ su promocija i popularizacija inovacija, posebno ženskog inovacionog preduzetništva, podizanje svesti privrednih subjekata u Srbiji sa akcentom na one čiji su vlasnici žene, da prepoznaju i prihvate inovacije kao osnov savremenog poslovanja, ekonomsko osnaživanje i podsticanje žena da se bave preduzetništvom ili da unaprede svoj biznis kroz inovativan koncept i nove ideje, kao i doprinos sveukupnom razvoju opština i gradova i srpske privrede.

 

Projekat „Women’s innovation day“ želi da doprinese unapređenju rodne ravnopravnosti žena u Srbiji kroz umrežavanje preduzetnica i kroz razmenu iskustava između uspešnih preduzetnica i onih koje žele da pokrenu sopstveni posao.

 

Konferenciju organizuje Centar za tranziciju i ljudska prava „Spektar“ u saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

 

Više informacija o konferenciji kao i o učesnicima panel diskusije možete pronaći na sajtu Konferencije, kao i u našoj prezentaciji koju Vam šaljemo u prilogu maila.

 

Spot na temu online konferencije pogledajte na našem YouTube kanalu na linku.

 

 

Kopiraj link