Konferencije

Online panel “Uspešne priče u zapošljavanju mladih u regionu”

23.09.2021.
2 min

Caritas Srbije vas poziva da učestvujete na online panel diskusiji uspešne priče u zapošljavanju mladih u regionu koja će se održati online 29.09.2021. u periodu 14:00 - 16:00.

Online panel “Uspešne priče u zapošljavanju mladih u regionu”

Ova panel diskusija okupiće aktere direktno uključene u integraciju mladih na tržište rada i tranziciju od obrazovanja do zaposlenja. Biće predstavljeni primeri dobre prakse sa posebnim naglaskom na direktnom radu sa mladima.

Panelisti:

  • Tobias Noelke, Project Manager, Caritas Austria, Your Job project;
  • Jelena Stefanović, Career guidance and counselling coordinator, Niras IP Counsult, Education to Employment project;
  • Sven Dominković, Project Manager, Helvetas Swiss Intercooperation in BiH;
  • Željko Skenderović, Content editor and user communication, Infostud Startuj.com;
  • Marko Stanković, Administrative board member, National Youth Council of Serbia;
  • Ardita Bonatti, Project coordinator, Regional Youth Cooperation Office, RISE project.

YourJob online konferencija održaće se od 28.09. do 30.09.2021. Prijavite putem linka ili nam se pridružite putem live stream-a na našim Facebook YourJob profilima.

YourJob je regionalni program osnaživanja mladih pružanjem prilika za povećanje njihove konkurentnosti na tržištu rada. Projekat realizuju Caritasove organizacije u regionu. YourJob mladima nudi karijerna savetovanja, profesionalnu orijentaciju, stručne kurseve, razvijanje “mekih veština”, stručnu praksu i grantove za pokretanje sopstvenog biznisa. U okviru projekta YourJob, do sada je podržano više od 5.600 mladih ljudi. Više od 360 mladih je svoje prvo radno iskustvo steklo zahvaljujući učešću na projektu YourJob.

Kopiraj link