Konferencije

Poziv za prijavu na virtuelni seminar ”Career Paths II”

14.10.2020.
2 min

Poljska nacionalna agencija za Erazmus+ program organizuje aktivnost međunarodne saradnje (Transnational Cooperation Activity – TCA), pod nazivom ” Career Paths II”.

 

Career Days II

Foto: Pixabay

Career Paths II je onlajn (virtuelni) seminar namenjen osobama zaposlenim u srednjem stručnom i visokom obrazovanju koji se aktivno bave karijernim vođenjem i savetovanjem. Seminar će biti organizovan od 4. do 6. novembra ove godine i u celosti sproveden na engleskom jeziku.

 

Neizvesnost koja traje od početka ove godine ima veliki uticaj na tržište rada i buduće okolnosti u kojima će mladi donositi karijerne odluke, i ovaj seminar ima za cilj da pokrene razgovor na ovu sledeće teme:

  • Kako izgleda karijerni razvoj kada se odvija onlajn?
  • Kako podržati mlade u donošenju odluka u doba neizvesnosti?
  • Koje alate koristiti u svom radu i kako?

Osnovni preduslov za učešće na virtuelnom seminaru je da je učesnik zaposlen na obrazovnoj ustanovi u srednjem stručnom i/ili visokom obrazovanju u Srbiji.

 

Prilikom odabira učesnika virtuelnog seminara, prednost će imati predstavnici centara/kancelarija za razvoj karijere na obrazovnoj ustanovi, potom koordinatori Erazmus+ projekata mobilnosti, te na kraju predstavnici kancelarija za međunarodnu saradnju. Dodatnu prednost među gore navedenim profilima učesnika seminara imaju kandidati koji do sada nisu učestvovali u TCA aktivnostima.

 

S obzirom da je radni jezik događaja engleski, od učesnika se očekuje da govore engleski jezik i aktivno učestvuju u seminaru.

 

Broj mogućih učesnika iz Srbije je  ograničen.  Zainteresovani za učešće na virtuelnom seminaru se mogu prijaviti isključivo putem registracionog formulara do četvrtka, 15. oktobra 2020. godine,  do 13:00 časova. 

 

Zakasnele prijave neće biti uzete u razmatranje.

 

O statusu prijave biće obavešteni samo kandidati koji ispunjavaju navedene uslove i koji su ušli u uži izbor na osnovu celokupne prijave.

 

 

Kopiraj link