Konferencije

Prijavi se za New Leaders Conference

24.11.2021.
2 min

Konferencija „Novi lideri” će se šesnaestu godinu zaredom, održati 27. i 28. novembra. Namenjena je mladim ljudima koji žele da uče, rade na sebi, upoznaju nove ljude i budu pokretači pozitivnih promena u svom okruženju. Po prvi put, konferencija će biti dostupna i za ljude sa celog Balkana.

Prijavi se za New Leaders Conference

Zainteresovani će imati mogućnost da čuju uticajne i uspešne ljude iz različitih sfera poslovanja, koji će doći da svoje znanje, iskustvo i savete podele sa njima. Pored govornika, konferenciju će uveličati kompanije poput Erste Bank, Nelt, Bambi, Lenovo, a koje će u svojstvu partnera održati radionice iz oblasti marketinga, ljudskih resursa, prodaje i projektnog menadžmenta.

Svesni smo da dvadesete umeju da budu veoma osetljive. To je period tranzicije tokom kojeg jedna mlada osoba prelazi iz doba mladosti u doba zrelosti. Problemi koje smo do sada imali dobijaju jednu novu dimenziju. Fakultet, ispiti, odluka o budućem zanimanju, pronalazak prakse i posla, početak samostalnog života i mnoge druge stvari postaju deo svakodnevnice. Ovaj period za mnoge nije lak i veoma se teško izbore sa njim. Zbog toga je uvek lakše kad čujemo savet i priču osobe koja je uspešno prošla kroz ovaj period i koja može da nas motiviše i bude nam uzor.

Konferencija „Novi lideri”, nudi mladima priliku da, pored formalnog obrazovanja čuju životni primer, dobiju praktično znanje iz biznisa, dobar savet, motivaciju i podršku.

Konferencija će se ove godine održati u online formatu dva dana, 27. i 28. novembra preko moderne vFairs platforme. Pored toga, planirani su prostori za upoznavanje i networking sa kompanijama, a koji će biti realizovani u Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

Ne propustite priliku i prijavite se preko sledećeg linka: newleaders.rs

U međuvremenu, najvažnije informacije možete pratiti na našim društvenima mrežama i, na zvaničnom sajtu konferencije newleaders.rs.

Kopiraj link