Konferencije

Re:konekcija - Webiz festival predstavlja najnovije vesti iz sveta digitalnih inovacija

13.09.2021.
2 min

U svetu u kom su globalne društvene prilike obeležene razvojem tehnoloških inovacija, a najaktuelnija zanimanja današnjice prilagođena novim tržišnim zahtevima, potrebno je mnogo zalaganja da prava informacija bude na pravom mestu!

Webiz festival 2021

Webiz festival u okviru panelnih sadržaja predstavlja najnovije vesti iz sveta digitala!   

Digitalno okruženje se osnažuje sve većom pojavom frilensera pa je Srbija postala  jedna od top 10 frilens zemalja na svetu! U ovakvoj dinamičnoj sredini internet trgovina ubrzano raste i utiče na veliku potražnja za platformom Payoneer, kako na globalnom, tako i na lokalnom tržištu! Regionalna domenska industrija postaje sve konkurentnija u uslovima digitalne transformacije.   

Ipak, da je moguće objediniti sve aktuelnosti koje smo nabrojali i predstaviti u formi festivalskog događaja - dokazuje nam Webiz koji je začetnik prezentovanja aktuelnih dešavanja u eri digitalizacije! Tim entuzijasta je osnovao 2013. godine prvi konferencijski format u cilju promovisanja najrazličitijeg edukativno - informativnog sadržaja nakon čega je usledila velika zainteresovanost publike. 

Webiz je najbolji primer kako jedna regionalna priča može izrasti u vodećeg promotera najuticajnijih zanimanja u digitalnom okruženju! 

Nakon svih regionalnih konferencija, konačno i Beograd postaje centralno mesto novog festivalskog formata! Tokom 16. i 17. septembra, festivalske aktivnosti biće predstavljene publici u prestoničkom Event centru “Just & Lobby”, koji će ugostiti mnogobrojne predstavnike medija, najuticajnije govornike iz aktelnih zanimanja 21. veka, kao i sve poštovaoce edukativnih sadržaja. 

Webiz festival će nam predstaviti najnovija dešavanja iz oblasti digitalnih zanimanja, uspešne startup priče, srpske superklastere, rezultate prve crowdinvesting platforme u Srbiji, globalnu platnu platformu Payoneer, predstavnike kreativnih zanimanja i umetnosti koji se sve više prilagođavaju digitalizovanom okruženju! 

U festivalskom programu svakako će uživati poklonici digitalnog marketinga i dropšipinga! 

Tokom drugog festivalskog dana, dva autentična predavača - Nedim Šabić i Aleksandar Stanić, održaće prvoklasne radionice! Prepoznatljivi internet edukatori su osnivači najtraženijih kurseva današnjice!

Posetioce tokom oba festivalska dana očekuju i networking žurke, a uz podršku zvaničnog festivalskog partnera, Kompanije Payoneer, biće organizovana i sjajna nagradna igra! 

Webiz uspešno promoviše informacije iz oblasti tehnoloških inovacija i putem blog sadržaja, pa se posetioci Hub rubrike tako mogu upoznati i sa agilnim upravljanjem projektima i mnogim drugim aktuelnim temama.  

Kopiraj link