Konferencije

Sajam volonterizma 2020

30.11.2020.
1 min

Sajam volonterizma je online događaj informativno-edukativnog karaktera, u organizaciji udruženja Svetski omladinski talas.

 

Sajam Volenterizma 2020

 

Kroz organizovane tribine, predavanja, panel diskusije, a naposletku i case study, Sajam volonterizma osvrće se na pitanje pozicije volonterizma u društvu, vrednosnih normi koje iza njega stoje i učinaka koji iz njega proističu. Polazna ideja jeste da, promocijom volonterizma, mladi spoznaju sebe, razvijaju kompetencije i stiču iskustva kroz relevantne aktivnosti koje biraju slobodnom voljom, a u skladu sa ličnim interesovanjima i ideološkim uverenjima.

 

Sajam se održava 5. i 6. decembra, od čega se prvi dan (5. decembar) sastoji od 5 blokova, kroz koje se predstavlja 5 različitih tipova volontiranja. Aktivnosti prvog dana Sajma uključuju panel "Počni od ZAŠTO”, kao i tribine pod nazivima: "Kulturacija”, "Aktiviraj aktivizmom”, "Dati sebe drugima” i "Pređi granice”.  Drugi (6. decembar) uključuje interaktivnu radionicu pod nazivom "Druga strana volonterizma” i case study.

 

Više informacija o samom događaju, preciznoj agendi, moderatorima i govornicima, kao i o načinu prijavljivanja možete pronaći na Instagram profilu udruženja Svetski omladinski talas - @sot_org.

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

DSC konferencija 2020
02.11.2020.
1 min

DSC konferencija 2020

Konferencije
Program: Startuj svoju biznis ideju
27.11.2020.
2 min

Program: Startuj svoju biznis ideju

Konferencije
NEETWORKING - Nacionalni dijalog o kvalitetu podrške NEET mladima
10.12.2020.
3 min

NEETWORKING - Nacionalni dijalog o kvalitetu podrške NEET mladima

Konferencije