Predavanja

Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština: Soft Skills Academy Digital - Unapredi svoje veštine

20.07.2020.
3 min

U 2010. godini Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Lokalni Komitet Beograd je došlo na ideju da kroz niz interaktivnih treninga omogući studentima da se bolje opreme za uspešnu karijeru. Tokom godina, razni komiteti našeg udruženja su prepoznali važnost veština koje Soft Skills Academy pruža, tako da se danas ovaj seminarodržava u 18 evropskih gradova.

 

Soft Skills Academy Digital - Unapredi svoje sposobnosti

 

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da se i ove godine organizuje besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština „Soft Skills Academy“ za studente svih Univerziteta u Srbiji, prvi put u digitalnom izdanju! Seminar se održava u periodu od 7. do 9. avgusta 2020. godine.

 

Naše udruženje, već dug niz godina, organizuje seminar “Soft Skills Academy” sa ciljem da ambicioznim studentima pruži priliku da poboljšaju neophodne profesionalne veštine koje ne dotičemo tokom formalnog obrazovanja. Kako bi u ovom trenutku okupljanje velikog broja ljudi u zatvorenom prostoru bilo neodgovorno, deset godina tradicije nastavljamo uz pomoć modernih sredstava komunikacije. Tokom trodnevnog seminara 30 odabranih učesnika će biti u prilici da prisustvuje edukativnim i interaktivnim treninzima preko onlajn platformi. Tako će specijalizovane treninge na temu prezentacionih veština, organizacije vremena, rada u timu i mnogih drugih moći da prate iz udobnosti svojih domova. Treninge će voditi međunarodno sertifikovani Istek treneri, a po završetku seminara učesnicima će biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane organizatora.

 

“U današnje vreme posedovanje fakultetske diplome postaje norma. Da biste baš vi dobili posao o kome maštate, potrebno je da se istaknete u moru kvalifikovanih kandidata. Akademija “mekih” veština vam pruža šansu za to! Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu.“, poručuju organizatori projekta.

 

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta softskillsacademy.rs u periodu između 17. i 31. jula. Za sve dodatne informacije možete posetiti našu facebook i instagram stranicu!

 

O Udruženju studenata elektrotehnike Evrope - Istek

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek (EESTEC) predstavlja apolitičnu, nevladinu i neprofitnu volontersku organizaciju. Istek je osnovan 1986. godine u Ajdhovenu, u Holandiji, a danas postoji na 56 univerziteta u 27 država Evrope. Istek okuplja studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope sa ciljem unapređenja njihovog akademskog, profesionalnog i društvenog života. Kroz brojne aktivnosti, uključujući stručne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije, Udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata, kao i razmenu ideja između budućih inženjera. Istek Lokalni komitet Beograd je punopravan član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najbrojnijih i najbolje organizovanih komiteta u Evropi.

 

 

Kopiraj link