Predavanja

BEST Course - UXperience the Design: Mastering User Experience

23.06.2023.
2 min

Studentska organizacija BEST Niš trinaesti put organizuje međunarodni letnji akademski kurs. Ovogodišnji kurs nosi naziv "UXperience the Design: Mastering User Experience" i fokusiran je na razvoj veština potrebnih za stvaranje kvalitetnih korisničkih iskustava.

BEST Course 2023 - UXperience the Design: Mastering User Experience

Ova oblast dizajna postaje sve važnija u svetu tehnologija, jer se korisničko iskustvo smatra ključnim faktorom za uspeh (ili neuspeh) proizvoda i usluga, što predstavlja vrlo relevantnu i važnu temu, čak i za studente koji se ne bave direktno time. Predavanja će držati stručnjaci iz ove oblasti i kroz brojne praktične zadatke, pružiće svim polaznicima priliku da testiraju novostečeno znanje. Isplanirali smo da kurs bude zabavan koliko i edukativan, te će domaći učesnici kroz različita kreativna druženja moći da upoznaju studente koji u Niš dolaze sa svih krajeva Evrope, prošire svoje vidike i steknu uspomene koje će pamtiti do kraja života.

Ukoliko si student Univerziteta u Nišu i želiš da se družiš sa ljudima iz inostranstva, vežbaš komunikaciju na engleskom i da pritom učiš o UX-u, ovo je prava prilika za tebe. Događaj će se održati od 23. do 30. jula 2023. godine.

Iskoristi ovu sjajnu priliku da obogatiš sebe novim znanjem i veštinama, a ovo leto nezaboravnim avanturama. Prijave su otvorene do 16. jula putem ovog formulara, broj učesnika je ograničen, stoga ne časi časa, nego se prijavi! Nije potrebno predznanje iz ove oblasti da bi aplicirao/la za kurs.

Više informacija o kursu saznaj na sajtu course2023.bestnis.rs ili prati naš rad na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Ukoliko ne pronađeš sve što te zanima, slobodno nas kontaktiraj slanjem mejla na adresu course2023@bestnis.rs.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Breaking Down Monoliths
14.07.2021.
2 min

Breaking Down Monoliths

Predavanja
CODEstantine događaji sa programere 2021.
19.05.2021.
1 min

CODEstantine događaji sa programere 2021.

Predavanja
Panel diskusija u InspiraHub-u: Sve o frilensu
11.04.2023.
2 min

Panel diskusija u InspiraHub-u: Sve o frilensu

Predavanja