Predavanja

Data Science Serbia Meetup: "Recommender Systems" i šta sa njima?

22.06.2021.
1 min

U četvrtak, 24. juna od 18 h održava se još jedan Data Science Serbia Meetup: "Recommender Systems" i šta sa njima?

Data Science Serbia Meetup:

Foto: Pixabay

Povećana količina informacija koje nas okružuju izazvala je rastuću popularnost "Sistema za preporuke". O njihovoj svrsi, načinima fukcionisanja, savetima iz prakse, najvećim prednostima, ali i nedostacima, govoriće Mišel Vuksan, Senior Data Engener iz kompanije Endava. Prezentacija će se baviti više pitanjem zašto, nego kako.

Mišel Vuksan je poslednjih pet godina rada posvetio poslovima vezanim za podatke. Svoju karijeru gradi radeći na pozicijama, Reporting Specialist, DBA, Insight Data Analyst, Data Scientist, Head of DWH i BI department, a trenutno radi kao Senior Data Engineer u kompaniji Endava. Pre toga je proveo više od 15 godina u preduzetničkim vodama mašinske industrije, gde je bio orijentisan na proizvodnju specijalizovane računarske opreme. Uvek teži da bude još bolji u onome što radi, ali i da podeli stečeno znanje sa kolegama. Zajedno sa svojim timom osvojio je prvo mesto na Sinergija Challenge 2019.

Meetup će se odvijati na Zoom - u kao i do sada, link za pristup šaljemo svima koji su se prijavili nepodresno pred događaj.

Vidimo se!

Kopiraj link