Predavanja

Innovation Space - Startup culture: why it matters and how corporates can adopt it?

29.10.2020.
2 min

Dva #CIC2020 događaja su iza nas i mi nastavljmo sa INNOVATION SPACE druženjima, koje koristimo kao priliku da predstavimo govornike koji će nam se priključiti na poslednjem konferencijskom danu. Pod sloganom ‘Innovate now. Be tomorrow.’, 25. novembra od 13h do 17h, slušaćemo o tome na koji način se gradi organizaciona kultura koja podstiče i podržava inovativno delovanje, a svoje uvide na tu temu će podeliti regionalni i svetski eksperti.

 

Innovation Space

Foto: ICTHUB 

 

Za naše druženje sledećeg četvrtka, 5.novembra od 16h, odabrali smo temu koja je često predmet razgovora kada se govori o tome na koji način se može premostiti jaz između startap i korporativne kulture. Pričaćemo o tome šta velike kompanije mogu da nauče i usvoje od startapa, postoje li neke prepreke u tom procesu razmene iskustava i kako svaka kompanija može da stvori, osnaži i podrži svoje šampione inovacija, odnosno sve one koji su svesni da novi način razmišljanja predstavlja prvi korak u daljem razvoju biznisa.

 

Kosta Andrić će razgovor na ovu temu voditi sa našim gostima iz Sofije, a to su Elina Zheleva i Max Gurvits.  Elina Zheleva je izvršni direktor kompanije launchlabs Sofia koja predstavlja internacionalni studio za biznis (re)dizajn, sa kancelarijama u Sofiji, Berlinu, Bazelu i Bangaloru.

 

Elina je radila sa kompanijama kao što su Accenture, ING, RaiffeisenBank, Telenor, a zajedno sa svojim timom stavlja fokus na agilnost i holistički pristup novim načinima razmišljanja, iskustvima i prostorima. Max Gurvits je preduzetnik i investitor sa sedištem u Sofiji, a trenutno je na funkciji Managing Partner za Vitosha Venture Partners u Sofiji.

 

Pokrenuo je dva startapa koja su doživela uspešne prodaje, jedan je od Eleven Ventures osnivača, a u izgradnji regionalnog ekosistema je aktivan kao suosnivač Startup AddVenture, TRACTIONCamp, i SummitSummit serije događaja.

 

Ne propustite priliku da nam se priključite – prijavite se putem ovog linka, a mi vas čekamo online, 05. novembra u 16h!

 

 

Kopiraj link