Predavanja

Iz prve ruke - KA1 projekti mobilnosti u sektoru opšteg obrazovanja

11.01.2024.
2 min

Kao podršku predstavnicima i zaposlenima obrazovnih ustanova opšteg obrazovanja, zainteresovanim za učešće u Erazmus+ projektima mobilnosti, Fondacija Tempus organizuje vebinar sa ciljem prezentovanja ishoda i benefita ovih projekata.

Iz prve ruke – KA1 projekti mobilnosti u sektoru opšteg obrazovanja

Foto: Startuj.infostud.com (Shutterstock)

U okviru KA1 (ključna aktivnost 1) projekata mobilnosti, škole i predškolske ustanove imaju mogućnost da pošalju učenike i svoje zaposlene na period učenja i stručnog usavršavanja u neku od država članica EU i trećih zemalja pridruženih Erazmus+ programu. Ovim projektima se podržavaju internacionalizacija i jačanje kapaciteta obrazovnih ustanova.

Učesnici vebinara će moći da se upoznaju sa uslovima učešća, aktivnostima i ciljevima projekata mobilnosti u sektoru opšteg obrazovanja.

Ovom prilikom, Fondacija Tempus ugostiće predstavnike i zaposlene obrazovnih ustanova koje su uspešno realizovale KA1 projekte mobilnosti kako bi se, na najbolji način, predstavile prednosti ovakvog usavršavanja i profesionalnog umrežavanja.

Vebinar se održava u ponedeljak29januara od 15.30 do 17 časova. Za učešće na vebinaru potrebno je da se popuni kratak prijavni formular najkasnije do 29januara u 12 časova. Formular je dostupan na ovom linku. 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Dvodnevni trenerski kamp za 12 karijernih praktičara
28.11.2023.
3 min

Dvodnevni trenerski kamp za 12 karijernih praktičara

Predavanja
30.11.2020.
1 min

Vebinar za studente: Kako da samostalno i efikasno učim? – saveti za uspešnu pripremu ispita

Predavanja
Zoom kafica - 45 minuta o predstavljanju poslodavcu
10.06.2020.
2 min

Zoom kafica - 45 minuta o predstavljanju poslodavcu

Predavanja