Predavanja

Kakav je uticaj korona virusa na industriju hrane u Srbiji - saznajte na online događaju 3. decembra

30.11.2020.
2 min

U četvrtak 3. decembra od 16 časova i 30 minuta pridružite nam se na online događaju tokom kog će biti predstavljeni rezultati Food Foresight analize, koja se bavila posledicama pandemije korona virusa na industriju hrane u Srbiji.

 

Kakav je uticaj hrane na industriju

Foto: StartIt

Kriza izazvana korona virusom istakla je u prvi plan nedostatke koji su dugo bili skriveni u našem prehrambenom sektoru. Šta možemo da učinimo kako bismo se bolje pripremili za  transformaciju prehrambenog sektora izazvanom korona virusom? Kako da bolje shvatimo nove prilike koje su nastale kao posledice krize i unapredimo proizvodnju hrane?

 

O Food Foresight analizi

Food Foresight analiza koju su sproveli EIT Food (telo Evropske unije zaduženo za inovacije u oblasti hrane) i Deloitte, zasnovana je na makroekonomskoj analizi, brainstorming sesijama sa stručnjacima, intervjuima sa akademskim, poslovnim i istraživačkim partnerima iz 12 zemalja regiona centralne i istočne Evrope, uključujući Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Estoniju, Mađarsku, Letoniju, Litvaniju, Poljsku, Rumuniju, Srbiju, Slovačku i Sloveniju.

 

Predstavljanje rezultata

Rezultate Food Foresight analize će predstaviti Nevenka Rangelov i Aleksandar Arnaut, predstavnici EIT Food Hub-a u Srbiji.

 

Događaj će se održati online3. decembra od 16 časova i 30 minuta. Prisustvo događaju je besplatno uz prethodnu registraciju na ovom linku.

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Online info sesija o stipendijama Nemačke fondacije za životnu sredinu
31.01.2024.
2 min

Online info sesija o stipendijama Nemačke fondacije za životnu sredinu

Predavanja
Ekološki problemi u senci COVID-19
04.12.2020.
1 min

Ekološki problemi u senci COVID-19

Predavanja
Vebinar: Da li naša odeća uništava planetu?
27.10.2020.
3 min

Vebinar: Da li naša odeća uništava planetu?

Predavanja