Predavanja

”Kako do stabilnog mikro-biznisa?” – meetup u InfostudHub-u

01.02.2022.
2 min

U InfostudHub-u će se u utorak, 8. februara, sa početkom u 18h, održati predavanje na temu: Kako do stabilnog mikro-biznisa?

”Kako do stabilnog mikro-biznisa?” – meetup u InfostudHub-u

Foto: InfostudHub

Mikro biznis je podkategorija malih biznisa u koju spada veliki broj preduzetnika i odnosi se na one firme koje ne prelaze godišnju prodaju i imovinu 250.000 dolara i imaju manje od 5 zaposlenih (uključujući i vlasnika). Znajući ovu činjenicu, shvatamo da tu spada izuzetno mnogo preduzetnika.

Tokom ovog događaja, pričaćemo sa Danilom Novakovićem, osnivačem digitalne agencije za dizajn Purezeen o njegovom viđenju i iskustvu u preduzetništvu, preprekama na putu, poslovanju kao mikro biznis u Srbiji i rastu i razvoju.

Dotaći ćemo se tema:

  • Da li su mikro firme osuđene na mali profit?
  • Da li diverzifikacija u mikrobiznisu donosi stabilnost?
  • Da li je ovo što radimo samo hobi / povremeni posao / distrakcija ili je nešto što održava kreativnost?
  • Zašto je bolje raditi sa drugim mikro firmama umesto sa freelancerima?

Ovaj događaj će biti razgovor sa našim gostom, koji će voditi Željko Crnjaković, takođe preduzetnik i osnivač agencije za digitalnu audio-video produkciju Solutium i koordinator Infostudhub-a.

Zajedno, u međusobnom razgovoru, ali i razgovoru sa publikom, nadamo se da ćemo dati dobre preduzetničke savete kako za one koji su novi u poslovanju tako i za one koji već uveliko razvijaju svoje preduzetničke priče.

O gostu:

Danilo Novaković, dizajner i osnivač digitalne dizajn agencije Purezeen, iz Novog Sada, koja se bavi različitim dizajnersko programerskim disciplinama. Kao osnivač, smatra da je jedna od glavnih uloga da se bavi prodajom i product dizajnom. U slobodno vreme kojeg nema, bavi se Hubitat-om, hub i coworking prostorom koji je nastao u sklopu DaFED organizacije, koja se bavi organizovanjam događaje vezanih za IT industriju kao i umrežavanjem, koji za svrhu ima razvoj i jačanje lokalne IT zajednice, kreativnih industrija i startup kulture.

Kako kaže za sebe nikad ne završava stvari do kraja. I često ih ostavlja za sutra, veruje da je biti iskren prema sebi ključna stvar u životu, i kako je “nemoguće” samo jedna barijera u glavi.

Prijave:

Zbog organičenog broja prisutnih na samom predavanju, važno je da se na vreme prijavite putem ove forme i na taj način obezbedite sebi mesto.

Kopiraj link