Predavanja

Kako okupiti zajednicu oko ideje? — online meetup o preduzetništvu

14.10.2020.
3 min

U četvrtak, 15. oktobra, u 17 časova biće održano onlajn predavanje na temu ženskog preduzetništva na kojem će učesnici imati prilike da čuju više o kreiranju i vođenju sopstvenog biznisa, prednostima koje nudi i zašto su žene uspešne preduzetnice.

 

Kako okupiti zajednicu oko ideje?

 

Predavanje će biti podeljeno u tri bloka i zainteresovani će moći da čuju više o sledećim temama:

  • Uvod - Ko je Ana Nešić? Kako je došla do ideja i na koji način ih je realizovala, kao i koji sve projekti stoje iza nje?
  • Ručak za 200 dinara - Kako je nastala ideja i zašto je blog „Ručak za 200 dinara” pokrenut? Koji su bili ključni faktori koji su uticali da stranica stekne toliku popularnost i podstakne je na razmišljanje o novom biznis modelu i monetarizaciji?
  • Mali proizvođači - Šta je uticalo na pokretanje platforme „Mali proizvođači” i kako je promovisala proizvođačima domaćih proizvoda da im je to korisno i da treba da budu na platformi? Na koje prepreke je nailazila i kako ih je rešila.

Ovaj projekat „Akcelerator ženskog preduzetništva” podržan je od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

 

Kome je namenjeno?

Predavanje je namenjeno svim zainteresovanim koje žele da čuju nešto više o uspešnim ženama koje se bave preduzetništvom, kao i svima onima koji razmišljaju da se oprobaju u preduzetništvu, bez obzira na to da li imaju prethodnog iskustva.

 

O predavaču

Ana Nešić je osnivač konsultantske agencije Lemon 8, koja je pomaže lokalnim proizvođačima da brendiraju, prodaju i onlajn promovišu svoje proizvode. Glavni projekat joj je platforma „Mali proizvođači hrane u Srbiji”, koja predstavlja najveću platformu u Srbiji koja okuplja male proizvođače koji ručno proizvode hranu.

Završila je Fakultet organizacionih nauka za marketing inženjera. Iza sebe ima iskustva u radu sa više od 100 inostranih klijenata kojima je pomogla da održe i poboljšaju poslovne odnose.

Prijava

Meetup će biti održan u četvrtak, 15. oktobra od 17 časova, a predavanje ćete moći da pratite onlajn. Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijava obavezna i vrši se putem ove forme.

 

Predavanje će biti održano na nekoj od dostupnih, onlajn platformi. Link za prisustvo događaju biće prosleđen registrovanim učesnicima.

 

 

Izvor: Startit

 

 

Kopiraj link