Predavanja

Kako teoriju pretvoriti u praksu i pokrenuti svoj biznis? – poslednji online meetup iz serijala „Ona menja sve”

30.11.2020.
3 min

Teorija i praksa se često ne preklapaju ali za jedan uspešan biznis i jedno i drugo je jako bitno. Na četvrtom, ujedno i poslednjem online meetup iz serijala „Ona menja sve” koji će se održati 15. decembra, sa početkom u 17 časova, učesnici će imati priliku da čuju kako da razviju two-side marketplace uz teoriju i praksu i koji su ključni koraci za egzekuciju ideje koju pokreću.

 

Kako teoriju pretvoriti u praksu i pokrenuti svoj biznis?

Foto: StartIt

Tokom predavanja Dragana Jovčić će predstaviti praktične primere iz poslovanja Uradi-zaradi. Kroz praktične primere će analizirati korake koje su preduzeli i na koje su se najviše oslanjali, kao i to koliko im je korisničko iskustvo bilo bitno u razvoju ideje i koje su to greške kroz koje su prošli.

 

Pričaće i o metrikama koje određuju dalji put razvoja biznisa, kako korisnici reaguju na customer journey koji se postavlja, kako se vodi briga o korisnicima i kako to utiče na revenue, testiranje i korisnički feedback, koje su to vrednosti i veštine koje tim mora da poseduje, zašto je impact bitan deo svakog biznisa, posebno startapa, a daće i praktične savete za pokretanje onlajn biznisa u Srbije.

 

Kome je namenjeno?

Predavanje je namenjeno svim zainteresovanim osobama koje žele da čuju više o uspešnim ženama koje se bave preduzetništvom, i svima onima koji razmišljaju da se oprobaju u preduzetništvu, bez obzira na to da li imaju prethodnog iskustva ili ne.

 

O predavaču

Dragana Jovčić je nakon diplomiranja na Fakultetu političkih nauka u Beogradu osnovala startap Uradi-zaradi čija je izvršna direktorka. Uradi-zaradi je online platforma gde se oglašavaju mali kućni poslovi u sferi održavanja domaćinstva. Namenjena je studentima i nezaposlenima koji mogu na siguran način da zarade novac, sa jedne strane, i ljudima koji su u potrazi za pomoći pri kućnim poslovima, sa druge.

 

Prema EU-Startups rangiranjuDragana se nalazi na listi top deset preduzetnica u Srbiji za ovu godinu.

 

Prijava

Meetup će biti održan u utorak, 15. decembra, u 17 časova, a predavanje ćete moći da pratite online. Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijava obavezna i vrši se putem sledeće forme.

 

 

Kopiraj link