Predavanja

Konkurs za jednogodišnji obrazovni program „Studije budućnosti“

15.06.2022.
1 min

Beogradska otvorena škola raspisuje konkurs za upis jubilarne, 30. generacije obrazovnog programa Studije budućnosti. Ako studiraš na nekom od beogradskih univerziteta, imaš do 27 godina i želiš da se lično i profesionalno razvijaš, ovo je program za tebe!

Otvoren konkurs za jednogodišnji obrazovni program „Studije budućnosti“

BOŠ svojim studentima pruža:

  • Predavanja i radionice;
  • Program stažiranja;
  • Alumni2Students program mentorstva;
  • Podršku u izradi završnog projekta.

Svaki student dobija svog mentora koji će mu pomoći u karijernom i ličnom razvoju i biti prva veza sa poslovnom zajednicom, kao i šansu za prvo radno iskustvo u nekoj od partnerskih organizacija, kompanija i institucija. Takođe, kroz izradu završnog projekta, studenti stiču prve reference objavljivanjem studije slučaja, akademskog rada ili predloga praktične politike.

Kroz ove aktivnosti, mladi prolaze sa kolegama sa različitih fakulteta, stiču vredna poznanstva, razvijaju kritičko mišljenje i imaju priliku da putuju i učestvuju u panel diskusijama, predavanjima, radionicama i neformalnim druženjima. Nakon završetka programa, studenti postaju deo BOŠ Alumni zajednice koja broji više od 1.300 uspešnih pojedinaca.

Konkurs je otvoren do petka, 8. jula do 23:59h, a detalji o prijavi, kao i druge važne informacije o programu dostupne su OVDE.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Cloud Native Computing Rhein-Ruhr - June Edition
23.06.2021.
1 min

Cloud Native Computing Rhein-Ruhr - June Edition

Predavanja
ParkUP! 2023
21.06.2023.
1 min

ParkUP! 2023

Predavanja
AmChamps – Mladi lideri promena: Generacija 2021
15.07.2021.
6 min

AmChamps – Mladi lideri promena: Generacija 2021

Predavanja