Predavanja

Konkurs za prijavu na besplatan onlajn kurs engleskog jezika u organizaciji CZRK-a

29.10.2020.
2 min

Otvoren poziv za prijavu studenata za besplatan onlajn kurs engleskog jezika na B1 nivou u organizaciji Centra za razvoj karijere.

 

Konkurs za prijavu na besplatan onlajn kurs engleskog jezika u organizaciji CZRK-a

Foto: Pixabay

 

Ukoliko želite da unapredite svoje jezičke veštine u cilju zapošljavanja, ili da učestvujete u programima studentske mobilnosti i usavršavanja u inostranstvu, prijavite se za kurs engleskog jezika u organizaciji CzRK-a!

 

U okviru programa Praksa za mlade filologe, Univerzitet u Kragujevcu, uz podršku Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata, u akademskoj 2020/2021. godini, organizuje besplatan onlajn kurs engleskog jezika na B1 nivou.

 

Na kurs engleskog jezika mogu se prijaviti: Studenti završnih godina osnovnih i integrisanih akademskih studija, kao i studenti završnih godina strukovnih studija fakulteta Univerziteta u Kragujevcu; Studenti završnih godina master akademskih studija na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu; Studenti prve godine doktorskih akademskih studija na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu.

 

Za prijavu je potrebno dostaviti:

  • Prijavni formular (molimo preuzmite formular)
  • Potvrda sa fakulteta o trenutnom statusu (potvrda treba da sadrži prosečnu ocenu ostvarenu tokom studija, kao i dužinu trajanja studija)

 

Rok za prijavu: 13. novembar 2020. godine do 12.00 časova.

 

Prijavu je potrebno poslati isključivo putem mejla, na adresu: razvojkarijere@kg.ac.rs (u polje predmet mejla upisati Prijava za kurs engleskog jezika).

 

Kako bi svi polaznici kursa imali isti nivo znanja, po završetku prijave kandidata biće organizovan ulazni test. Kandidati će biti obavešteni putem mejla i telefona o terminu održavanja testa.

 

Napomena: Kurs je besplatan. Broj mesta je ograničen.

 

Kurs engleskog jezika traje 3 meseca, a nastava će se odvijati u onlajn formatu. Na kraju kursa učesnici će polagati završni test i dobiti sertifikat o uspešno stečenom nivou znanja engleskog jezika na B1 nivou.

 

Za dodatna pitanja možete kontaktirati Centar za razvoj karijere telefonom (034) 300 425 ili putem mejla razvojkarijere@kg.ac.rs.

 

 

Kopiraj link