Predavanja

„Kriptovalute - glasine, realnost, zarada i porezi“ - meetup u Infostudhubu

06.09.2021.
2 min

Zanimaju vas kriptovalute, a ne znate gde da počnete? Čuli ste da je kriptovalutama moguće trgovati 24/7 i da je mogućnost zarade velika? Znate li koje su vaše poreske obaveze kada trgujete ili rudarite kriptovalute? Kolliko „majnovanje“ stvarno troši struje?

„Kriptovalute - glasine, realnost, zarada i porezi“ - meetup u Infostudhubu

Foto: Pixabay

Pridružite nam se u sredu, 15. septembra, sa početkom u 18 časova, u Infostudhub-u i saznajte sve što treba da znate u vezi trgovine i rudarenja kriptovaluta, pravne i poreske regulative, ali i kako da vi kao pojedinac koji se bavi trgovinom ili rudarenjem kriptovalutaprofitirate od korišćenja digitalne imovine u svom poslovanju.

Budući da je nedavno počeo sa primenom Zakon o digitalnoj imovini, kojim je digitalna imovina u potpunosti regulisana u Srbiji, čućete i kako je omogućeno finansiranja kompanija kriptovalutama, ali i mogućnost naplate dobara i usluga u digitalnim valutama.

Događaj organizujemo uživo, prvi put posle dugo vremena.

Predvanje je namenjeno kako preduzetnicima, tako pojedincima koje zanima ova tema, interesuju se za nju a ne znaju odakle da počnu.

Predavanje će biti održano u dve celine:

Da li su kriptovalute prevara, kako kupiti, gde krenuti i šta je potrebno za početak? Pokrićemo kako zaraditi od kriptovaluta sa akcentom na trgovinu i kako graditi dobar portfolio i koje su prednosti i nedostaci trgovine kriptovalutama.

Pravna regulativa digitalne imovine (ukratko o najvažnijim odredbama Zakona o digitalnoj imovini), pregled poreske regulative (kako se oporezuju transakcije s digitalnom imovinom), kao i mogućnosti koje Zakon o digitalnoj imovini donosi privredi (prikupljanje kapitala, mogućnost primanja digitalne imovine za dobra i usluge, mogućnost ulaganja u digitalnu imovinu).

Predavači

Bogdan Vujović - pravnik sa master diplomom iz međunarodnog poslovnog prava i investicionog bankarstva specijalizovan za oblast digitalne imovine, blokčejna, FinTech-a.

Andrejević Ivan - osnivač grupe Crypto Traders Balkan i dugogodišnji trgovac i edukator kriptovalutama.

Andrejević Andrea - dipl. ekonomista, dugogodišnji trgovac i autor prvog priručnika za trgovinu kriptovalutama na Balkanu.

Prijave

Događaj je zakazan za 15. septembar u 18 časova, u Infostudhub-u Subotica, Korzo 1 na drugom spratu.

Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Kopiraj link