Predavanja

Letnji kurs: Veštine upravljanja karijerom 2021.

25.05.2021.
2 min

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu ovog leta organizuje još jedan kurs „Veštine upravljanja karijerom”!

Letnji kurs „Veštine upravljanja karijerom” 2021.

Glavni cilj kursa jeste pružanje podrške studentima u uspešnom upravljanju svojom karijerom i aktivnom uključivanju u tržište rada. 

 

Ovaj kurs je idealna prilika da: 

  • naučite da koristite različite izvore informacija o savremenom tržištu rada; 
  • istražite i prepoznate svoja interesovanja, potrebe, znanja, veštine i sposobnosti, kao i da ih povežete sa zahtevima savremenog tržišta rada; 
  • razmislite o svojim karijernim ciljevima i kreirate karijerni plan; 
  • primenite različite metode i strategije traženja posla; 
  • sastavite kvalitetnu prijavu za posao - radnu biografiju i motivaciono pismo; 
  • i naučite kako da se uspešno predstavite poslodavcu na razgovoru za posao ili praksu. 

Kurs će u celosti biti održan na Moodle platformi, od 7. juna do 11. jula. U periodu od 5 nedelja, polaznici kursa će imati pristup snimljenim predavanjima, zadacima i brojnim materijalima koji će angažovati i unaprediti njihove veštine upravljanja karijerom. 

Ukoliko se približavate kraju svojih studija ili želite da saznate nešto više o svetu rada, prijavite se za učešće u kursu „Veštine upravljanja karijerom” popunjavanjem kratkog registracionog formulara. 

Osim osnovnih podataka (ime i prezime, mejl adresa, fakultet...), neophodno je da pošaljete i svoj trenutni CV na čijem usavršavanju ćete raditi tokom kursa. 

Rok za slanje prijave je 7. jun 2021. godine u 9 sati. 

Kopiraj link