Predavanja

Meetup: Kako izgraditi Fiverr karijeru?

24.01.2023.
2 min

četvrtak, 26. januara, u 18h, će nam, frilens grafički dizajner, Nikola Nimčević, ispričati kako je tekla izgradnja njegove online Fiverr karijere.

Meetup: Kako izgraditi Fiverr karijeru?

Šta je uopšte Fiverr, kako funkcioniše, kako možeš napredovati na ovoj platformi i koliko naplatiti svoju uslugu su samo neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovor.

O predavaču

Nikola Nimčević je grafički dizajner koji je svoju online karijeru započeo 2014. godine na Fiverru kao i na drugim platformama. Kao srednjoškolac baratao je malo u Photoshopu i ostalim Adobe programima, i već tada je počeo da radi sitne projekte za prijatelje i poznanike. Za vreme studija, višak vremena tokom leta je provodio radeći kao dizajner u nekoliko štamparija. 2013. godine odlazi na Work&Travel program u SAD, sa ciljem da sebi kupi laptop za rad preko interneta. Po povratku kreira profile, i tu je sve počelo.

Fiverr kao platforma je tada imala samo 4 godine, i po mnogome se razlikovala od tada najpopularnijih platformi kao Elance i oDesk. Vremenom, Fiverr se razvijao i unapređivao, da bi sada bila najveća platforma za spajanje prodavaca i kupaca na internetu. Sada, 9 godina kasnije, Nikola ima 1800 prodatih usluga sa prosečnom ocenom 5 zvezdica.

Iskrene savete, preporuke i male tajne velikih majstora možete čuti u četvrtak u Inspira HUB-u.

Prijave

Ako još uvek ne znaš da li je Fiverr karijera za tebe, pridruži nam u četvrtak, 26. januara, u 18h, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS), na drugom spratu.

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ove forme.

Kopiraj link