Predavanja

Niš Founder Hotseat: Pitch Your Startup to Investors and Advisors

10.07.2024.
1 min

Sa zadovoljstvom najavljujemo naredno druženje koje je zajednički organizovano od strane Founder Institute Serbia i Naučno-tehnološkog parka Niš. Ovaj nesvakidašnji pitch događaj biće održan u sredu, 10. jula, sa početkom u 17 časova, u prostorijama Naučno-tehnološkog parka (Aleksandra Medvedeva 2a, Niš).

Niš Founder Hotseat: Pitch Your Startup to Investors and Advisors

Pridružite nam se na Niš Founder Hotseat: Pitch Your Startup to Investors and Advisors!

Iskoristite jedinstvenu priliku da pred panelom eksperata i učesnicima događaja predstavite svoju inovativnu poslovnu priliku. Do 10 startapa i inovativnih timova dobiće priliku da pitch-uje svoje ideje. Ukoliko želite da predstavite svoju poslovnu priliku, neophodno je da popunite sledeću formu: Forma za prijavu.

Stručni panel će pružiti direktan, konstruktivan i iskren feedback, deleći savete za poboljšanje efektivnosti i jasnoće pitch-a, uz dodatne smernice i trikove koje su prikupili tokom dugogodišnjeg iskustva u radu sa startapima.

Čak i ukoliko ne želite da pitch-ujete, ali želite da slušate druge i prikupite korisne savete, pozvani ste i dobrodošli da nam se pridružite. Svi zainteresovani, bez obzira na to da li žele da prezentuju svoju ideju ili ne, potrebno je da se registruju za učešće na događaju putem sledećeg linka: Registracija za događaj.

Očekujemo vas!

Kopiraj link