Predavanja

Održive karijere u Srbiji - odgovorni građani 21. veka

10.09.2021.
2 min

Pozivaju se studenti i mladi istraživači zainteresovani za karijeru u oblasti održivog razvoja na onlajn panel diskusiju, u četvrtak, 16. septembra u 15 časova.

Održive karijere u Srbiji - odgovorni građani 21. veka

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu nastavlja sa pričom o održivom razvoju kroz razgovore sa profesionalcima - alumnistima Univerziteta u Beogradu, koji svoje karijere razvijaju na poslovima koji imaju održivost kao glavni fokus. Četvrti po redu online susret posvećujemo održivim karijerama u neprofitnim organizacijama i odgovoru na pitanje - kako se spremiti za karijeru u održivosti. 

U gostima su nam: Jovana Dragić May - WWF Adria - Jovana je završila Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, smer Ekologija i zaštita životne sredine. Fokus njenog rada je obrazovanje o životnoj sredini i njegova uloga u zaštiti prirode i podsticanju promene ponašanja usmerenog ka zaštiti biodiverziteta i održivom razvoju.

Jelena Janakievski - SMART kolektiv - Jelena je apsolventkinja na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, smer za Socijalni rad i socijalnu politiku. Nakon više godina volontiranja i angažmana u studentskim organizacijama, zaposlila se u nevladinojorganizaciji Smart Kolektiv. Fokus njenog rada su programi podrške za mlade koji žele da kroz socijalno preduzetništvo reše društvene i ekološke probleme zajednice u kojoj žive.

Uz specijalne video gošće:

Prof. dr Violetu Orlović Lovren, nastavnika na katedri za Andragogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i

Natašu Despotović studentkinju Fakulteta organizacionih nauka, predstavnicu studentske organizacije AIESEC.

Prijavite se i postavite pitanja našim panelistima ovde.

Susretima sa profesionalcima koji su izgradili “održive” karijere želimo da studentima i diplomiranim studentima ukažemo na značajne informacije, neophodne veštine i znanja koje mogu pomoći da izgrade put ka odabranoj karijeri u polju održivog razvoja.

Detaljnije o programu “Održive karijere u Srbiji - odgovorni građani 21. veka“ pogledajte na stranici.

 

Kopiraj link