Predavanja

Onlajn događaj: Da li nas društvene mreže zaista povezuju?

16.11.2020.
2 min

Imaš između 18 i 24 godine? Voliš da svoje slobodno vreme provodiš na društvenim mrežama? Misliš li da nas one povezuju i ako da, koliko?

 

Da li nas društvene mreže zaista povezuju?

Foto: Mingl

Svoje odgovore, ali i mišljenja drugih mladih na ovu temu možeš čuti na događaju koji organizuje Centar za evropske politike (CEP) u utorak, 17. novembra 2020. godine sa početkom u 10 časova.

 

Diskusija na temu Da li nas društvene mreže zaista povezuju biće održana putem ZOOM platforme, a sve što treba da uradiš jeste da popuniš ovaj prijavni formular. 

 

Šta dobijaš?

Svojim prisustvom i aktivnim uključivanjem, možeš dobiti nagradu, kao i priliku da pišeš za CEP blog. Takođe, najistaknutiji učesnik/učesnica diskusije govoriće kao jedan od govornika/ca na panelu o istim temama, zajedno sa govornicima iz Evropske komisije i stručne javnosti.

 

Na događaju će se pričati o izazovima sa kojima se mladi suočavaju na internetu od ugrožavanja prava, privatnosti, do lažnih informacija i demokratskog angažmana, što znači da će ti biti korisno i zanimljivo. 

 

Događaj organizuje Centar za evropske politike (CEP) u okviru projekta Izgradimo budućnost zajedno: EU i Zapadni Balkan iz perspektive mladih.

 

Ovaj projekat se sprovodi u saradnji sa članicama regionalne Think for Europe (TEN) mreže, Institutom za međunarodne odnose iz Rima, Centrom fondacije Bronsilav Geremek iz Varšave i Centrom za evropsku politiku iz Brisela. Ovaj projekat podržava Izvršna agencija za obrazovne, audio-vizuelne i kulturne politike kroz svoj program Еvropa za građane i građanke.

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Usavršavaj se na polju medijske pismenosti
30.12.2021.
2 min

Usavršavaj se na polju medijske pismenosti

Predavanja
Vebinar o studijama na Centralno-Evropskom univerzitetu
16.11.2020.
2 min

Vebinar o studijama na Centralno-Evropskom univerzitetu

Predavanja
Besplatan promo čas: "Značaj digitalnog marketinga"
09.03.2021.
1 min

Besplatan promo čas: "Značaj digitalnog marketinga"

Predavanja