Predavanja

Onlajn predstavljanje centralnoevropskog univerziteta

18.12.2020.
2 min

Tim Beogradske otvorene škole će u ponedeljak, 21. decembra, predstaviti programe i stipendije na Centralnoevropskom univerzitetu (CEU) iz Beča.

 

Open call for applicant

Foto: BOŠ

CEU je univerzitet sa tri decenije dugim iskustvom nastave i istraživanja, kako u polju nauke tako i u polju javnih politika i zagovaranja. Pored multidisciplinarnih programa za postdiplomske studije, CEU nudi i tri interdisciplinarna programa za osnovne studije, akreditovana u Sjedinjenim Američkim Državama i Austriji.

 

U prethodnoj školskoj godini preko 82% studenata je dobilo finansijsku podršku koja je podržala njihovo akademsko i profesionalno usavršavanje.

 

Ukoliko želite da nastavite svoje studije u inostranstvu i budete deo otvorene i multikulturalne zajednice, CEU je pravo mesto. Prijave za novu akademsku 2021/2022. godinu su otvorene do 1. februara 2021.

 

Tim povodom, tim Beogradske otvorene škole će detaljnije predstaviti programe na osnovnim studijama, kao i na master i doktorskim, sa posebnim fokusom na master programe koji se tiču biznisa i inovacija, narednog ponedeljka, 21. decembra. Tokom onlajn prezentacija, saznaćete o programima na CEU, procesu prijave, neophodnim dokumentima i dostupnim stipendijama.

 

Da biste se pridružili onlajn prezentaciji neophodno je da se popunite kratak upitnik do ponedeljka u 12 časova:

 

Prezentacije će biti održane putem Zoom platforme i link će biti prosleđen svima koji popune upitnike. Onlajn prezentacija za osnovne studije počinje u 15 časova, a za master i doktorske programe u 16 časova.

 

Od 2003. godine, Beogradska otvorena škola je lokalna jedinica CEU-a i zahvaljujući aktivnostima BOŠ-a, do sada je više od 250 studenata imalo priliku da nastave školovanje na Centralno-evropskom univerzitetu. Ukoliko niste u mogućnosti da nam se pridružite na onlajn prezentacijama, možete zakazati individualne konsultacije slanjem poruke na imejl adresu akademsko.savetovanje@bos.rs ili pozivom na broj 011 30 61 577.

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Švedski institut - kurs Collaborative Governance in a Digital Era
15.07.2021.
1 min

Švedski institut - kurs Collaborative Governance in a Digital Era

Predavanja
Zoom kafica - 45 minuta o prednostima i manama freelance karijere
24.06.2020.
2 min

Zoom kafica - 45 minuta o prednostima i manama freelance karijere

Predavanja
Zum kafica – 45 minuta o mobilnosti tokom studija
01.02.2024.
2 min

Zum kafica – 45 minuta o mobilnosti tokom studija

Predavanja