Predavanja

Organizacioni darvinizam – nova paradigma za ‘novu normalnost’

07.09.2020.
2 min

Vraćamo se nakon letnje pauze sa novim INNOVATION SPACE druženjima, a tokom narednih meseci ćemo posebnu pažnju posvetiti stranim i domaćim ekspertima koji će se publici predstaviti na našoj trećoj konferenciji posvećenoj korporativnim inovacijama – #CIC2020. Umesto dosadašnjeg jednodnevnog događaja, program će biti prebačen u virtuelno okruženje i tematski podeljen na tri celine pod zajedničkim sloganom ‘Innovate now. Be tomorrow.’ koji služi da podcrta važnost preoblikovanja poslovnih izazova u prilike koje treba da iskoristimo kako bismo i u vreme velike neizvesnosti, zajednički napredovali na polju jačanja organizacione kulture koja podržava inovacije.

 

Organizacioni darvinizam – nova paradigma za ‘novu normalnost’

Foto: ICT HUB

Upravo iz tog razloga ćemo u četvrtak, 10. septembra od 16h biti u prilici da govorimo o tome do koje mere nas je (ne)spremne zatekla ‘nova normalnost’, kako na promene reaguju pojedinci sa preduzetničkim načinom razmišljanja, timovi u okviru kompanije koji razvijaju ili unapređuju proizvode ili usluge ili korporacije u celini, kao i zašto organizacioni darvinizam predstavlja novu paradigmu i kako se odražava na budućnost poslovanja.

 

Sagovornik Koste Andrića u jubilarnom desetom INNOVATION SPACE izdanju biće Vladimir Vulić, konsultant u oblasti menadžmenta, suosnivač Digitalizuj.Me, programski direktor konferencije Spark.me, TEDx govornik, ali i jedan od stalnih predavača na našoj Akademiji za upravljanje inovacijama, koji će se svim posetiocima konferencije predstaviti 30. septembra u segmentu ‘Leading Innovation’, kada će se govoriti o važnosti liderske podrške i načinima na koje menadžment kompanija može strateški pristupiti inoviranju.

 

Sve što treba da uradite kako biste se priključili ovom razgovoru jeste da popunite kratku prijavu koju možete naći na ovom linkuČekamo vas online, 10. septembra u 16h!

 

Izvor: ICT HUB

Kopiraj link

Slični tekstovi

Kaži A: Interaktivno predavanje “Istine i zablude o samoubistvu”
22.03.2022.
2 min

Kaži A: Interaktivno predavanje “Istine i zablude o samoubistvu”

Predavanja
Online druženje: Kako da napredujem kao Scrum Master?
03.03.2021.
2 min

Online druženje: Kako da napredujem kao Scrum Master?

Predavanja
26.10.2020.
2 min

Otvoren poziv u okviru COST progama

Predavanja