Predavanja

Otvoren konkurs za upis 28. generacije Studija budućnosti

03.06.2020.
1 min

Beogradska otvorena škola otvara konkurs za upis nove generacije studenata i poziva te da se prijaviš na jednogodišnji obrazovni program Studije budućnosti. Konkurs je otvoren do petka, 31. jula do 23:59h.

 

BOŠ Studije budućnosti

 

Program je namenjen studentima koji će u oktobru 2020. godine biti četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu.

 

Program Studije budućnosti je jednogodišnji program neformalnog obrazovanja koji se temelji na multidisciplinarnim modulima znanja i veština, Alumni2Students programu mentorstva, programu stažiranja i izradi završnog projekta.

 

Cilj programa je da odabrane studente na inovativan način upozna sa trendovima i izazovima pred kojima se nalazi savremeni svet. Studenti kroz panel diskusije, predavanja, radionice i neformalna druženja otkrivaju trendove budućnosti u savremenom svetu, sa ciljem da postanu nosioci pozitivnih promena u našem društvu.

 

Izbor studenata za Studije budućnosti odvija se u 3 faze:

  • Prijavljivanje kandidata 
  • Testiranje
  • Intervju i konačan izbor

 

Detaljnije o svim fazama prijave, ali i o ostalim važnim informacijama možete pogledati OVDE.

 

 

Kopiraj link