Predavanja

Predavanje u SKC-u: Otključaj svoje preduzetničke potencijale

01.06.2021.
1 min

U Studentskom kulturnom centru (SKC) u četvrtak 03. juna u 18h organizuje se besplatno predavanje na temu: "Otključaj svoje preduzetničke potencijale".

Predavanje u SKC-u: Otključaj svoje preduzetničke potencijale

četvrtak, 3. jun u 18:00 Velika sala

predavanje: „Otključaj svoje preduzetničke potencijale“

predavač: Miloš Pešić, Centar za razvoj potencijala

Šta je to što razlikuje velike umove – naučnike, pronalazače, vrsne umetnike, ili uspešne preduzetnike, ljude koji su svojim idejama i rezultatima menjali svet i činili ga boljim, od ostalih ljudi? Upravo način na koji su razvijali i oslobađali svoje ideje i potencijale! Sve ono što je oblikovalo svet koji poznajemo danas, u početku je bilo samo ideja u umu čoveka koji je radio natome da je oslobodi i razvije.

Na ovom predavanju saznaćemo šta nas to ometa da oslobodimo svoju originalnost, ideje i preduzetničke potencijale. Upoznaćemo se sa izazovima koji nas očekuju na tom putu i načinima kako da ih prevaziđemo. Osvestićemo kako na nas utiču ograničavajuća uverenja, okruženje i strahovi, i kako se izboriti sa njima. Otkrićemo osobine, veštine i sposobnosti koje su ključni faktori uspeha, kako bismo otključali i probudili naše preduzetničke potencijale. Naučićemo šta su neophodni sastojci potrebni svakoj ideji da bi se razvila i uspešno pretvorila u preduzetnički poduhvat – „FORMULA4+1“.

Kopiraj link