Predavanja

Prilika za najbolje: Otvoren konkurs za Studije budućnosti

23.05.2023.
2 min

Beogradska otvorena škola (BOŠ) raspisala je konkurs za upis 31. generacije Studija budućnosti. U pitanju je obrazovni program na kojem se znanje stiče i deli na jedinstven način. To je prilika za ambiciozne i svestrane studente i studentkinje da razvijaju kritičko mišljenje, originalnost i volju za saznanjem. Program pruža znanja iz različitih sfera savremenog života, kao i mnoge šanse za dalji karijerni razvoj.

Prilika za najbolje studente: Otvoren konkurs za program Studije budućnosti

BOŠ svojim studentima omogućava:

  • Predavanja znanja;
  • Radionice veština;
  • Mentorski program;
  • Psihološku podršku.

Kroz predavanja znanja studenti će biti u mogućnosti da unaprede postojeća i usvoje nova znanja u inovativnim oblastima.  

Radionice veština prilika su da polaznici programa ovladaju veštinama javnog nastupa, ali i onim dodatnim važnim za tržište rada. Beogradska otvorena škola nudi i pomoć i podršku pri pronalaženju radne prakse za sve studentkinje i studente koji to žele.

Mentorski program je jedinstvena prilika za usvajanje znanja od najboljih mentora širom zemlje. Kroz mentorski program studenti sarađuju sa najistaknutijim pojedincima iz poslovnog, javnog i civilnog sektora, kao i iz sveta nauke.

Kroz radionice psihološke podrške studenti uče kako da se nose sa uspehom i neuspehom, kako da prepoznaju emocije kod sebe i drugih, i kako da reaguju u različitim izazovnim situacijama.

Slobodne aktivnosti kao što su zajednička druženja, izlasci, posete bioskopu i pozorištu i Zimska škola timskog rada mesta su gde se kolege i koleginice iz grupe upoznaju i postaju tim.

Studije budućnosti Beogradske otvorene škole namenjene su onima koji će u oktobru 2023. godine imati do 27 godina i biti studenti/kinje treće ili završne godine, apsolventi/kinje ili studenti/kinje master studija na nekom od univerziteta u Srbiji. Konkurs je otvoren do 30. juna u 23:59h.

Sve informacije o načinu prijavljivanja možeš pronaći ovde.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Vebinar: Kako se pripremiti za razgovor za posao/praksu
14.05.2024.
1 min

Vebinar: Kako se pripremiti za razgovor za posao/praksu

Predavanja
Zum kafica - 45 minuta o karijeri istraživača
24.11.2023.
2 min

Zum kafica - 45 minuta o karijeri istraživača

Predavanja
Vebinar: Studiraj u Srbiji
11.01.2024.
1 min

Vebinar: Studiraj u Srbiji

Predavanja