Predavanja

Usavršavaj se na polju medijske pismenosti

30.12.2021.
2 min

Američki savet za međunarodno obrazovanje iz Beograda poziva studente treće i četvrte (tj. završne) godine studija iz cele Srbije koji su zainteresovani za pitanja medijske pismenosti da se prijave da učestvuju na programu usavršavanja iz ove oblasti.

Usavršavaj se na polju medijske pismenosti

Foto: Startuj.infostud.com (Shutterstock)

Program se zove Media Education Exchange Talks: Western Balkans  i u njemu učestvuju srednjoškolski nastavnici, univerzitetski studenti i srednjoškolci sa Zapadnog Balkana. Jezik programa je engleski, a sve aktivnosti će biti organizovane online.

Cilj programa je razvijanje regionalne saradnje i unapređivanje znanja iz oblasti medijske pismenosti. Univerzitetski studenti koji budu učestvovali na ovom programu će za ukupno 25 - 30 sati angažovanja i doprinosa obukama na ovom programu tokom januara, februara, marta i aprila 2022. godine dobiti honorar od 499 EUR (bruto) – u dinarskoj protivvrednosti.

Program provodi Američki savet za međunarodno obrazovanje uz podršku Ministarstva inostranih poslova Kraljevine Norveške i Balkan Trust for Democracy (a project of German Marshall Fund of the USA).

Produženi rok za prijavu je 9. januar 2022. Ukoliko si se zainteresovao/la za ovu priliku možeš se prijaviti ovde. Kako je jezik programa engleski sva pitanja u vezi sa programom treba da šalješ na engleskom jeziku na: meetwb@americancouncils.org

Kopiraj link