Predavanja

Vebinar: Eurodesk - prilike za mobilnost mladih u Evropi

03.10.2023.
1 min

Vebinar je namenjen svim mladim osobama do 30 godina, kao i osobama koje rade sa mladima (omladinskim radnicima), koje žele da se informišu o prilikama za mobilnost mladih u Evropi, kao i o samoj Eurodesk mreži koja te prilike promoviše. Učesnici vebinara moći će da se upoznaju sa Eurodesk sajtom, Eurodesk bazom mogućnosti za mobilnost, koja pruža informacije i mogućnost pretrage prilika za školovanje, volontiranje, prakse i slično u inostranstvu, kao i sa mapama aktivnosti namenjenim mladima.

Vebinar: Eurodesk – prilike za mobilnost mladih u Evropi

Foto: Startuj.infostud.com (Shutterstock)

Takođe, biće predstavljena Evropska inicijativa za solidarnost koja pruža mogućnost učešća u međunarodnim volonterskim kampovima za mlade u Srbiji ili inostranstvu. Više informacija o ovom programu pružiće predstavnici Volonterskog centra Vojvodine.

Vebinar organizuje Fondacija Tempus – Nacionalni Eurodesk centar u Srbiji, u okviru kampanje Time to move koju Eurodesk mreža sprovodi svakog oktobra širom Evrope.

Vebinar se održava u sredu, 11. oktobra od 15.30 do 16.30 časova. Prijava se vrši popunjavanjem registracionog formulara, koji je dostupan ovde, najkasnije do 11. oktobra u 12 časova.

Kopiraj link