Predavanja

Vebinar: Novi Erazmus+ program i poziv za podnošenje projekata

05.04.2021.
1 min

Povodom početka novog Erazmus+ programa (2021-2027) i otvaranja Erazmus+ opšteg poziva za podnošenje predloga projekata za 2021. godinu, Informativni centar Fondacije Tempus organizuje vebinar sa ciljem upoznavanja svih zainteresovanih predstavnika organizacija i ustanova iz Srbije iz sektora obrazovanja, mladih i sporta sa novim programom i mogućnostima koje su na raspolaganju za podnošenje projektnih prijava u konkursnom roku za 2021. godinu.

 

Novi erazmus program i poziv za podnosenje projekta

Foto: Pixabay

Prisutni će se između ostalog upoznati sa glavnim obeležjima i novinama u programu, različitim vrstama projekata u kojima organizacije i ustanove mogu učestvovati, načinom njihovog podnošenja, kao i podrškom Fondacije Tempus koja im je pritom dostupna.

 

U drugom delu vebinara, predstavnici Fondacije Tempus biće na raspolaganju za sva opšta i specifična pitanja učesnika.

 

Jednočasovni vebinar u istom formatu realizuje se u tri različita termina, a moguće je prijaviti se za jedan: 13. aprila od 12 do 13 časova, 21. aprila od 16 do 17 časova i 26. aprila od 14 do 15 časova.

 

Za prijavu učešća potrebno je popuniti kratak prijavni formular, najkasnije do 17 časova dan uoči dana održavanja vebinara.

 

 

Kopiraj link