Predavanja

Vebinar: Putuj Evropom: učestvuj u DiscoverEU takmičenju

03.10.2023.
1 min

U okviru programa Erazmus+, DiscoverEU inicijativa nudi osamnaestogodišnjacima iz Srbije priliku da osvoje besplatne putne propusnice za putovanje po drugim evropskim državama. Mladi od 18 godina iz Srbije će u periodu od 4. oktobra (od 12 časova) do 18. oktobra (do 12 časova) moći da konkurišu za dobijanje ovih propusnica i putuju po Evropi.

Vebinar: Putuj Evropom: učestvuj u DiscoverEU takmičenju

Foto: Startuj.infostud.com (Shutterstock)

U cilju promocije DiscoverEU inicijative i oktobarskog konkursa, Info centar Fondacije Tempus organizuje besplatan, jednočasovni vebinar namenjen mladima, rođenim od 1. januara 2005. do 31. decembra 2005. godine, kao i svima koji rade sa njima: nastavnicima, omladinskim radnicima, stručnim saradnicima i roditeljima. Učesnici vebinara dobiće detaljne informacije o postupku prijavljivanja, pravilima učešća, vrstama putnih propusnica i ostalim detaljima u vezi sa učestvovanjem u DiscoverEU takmičenju.

Vebinar se održava 6. oktobra 2023. godine od 15.30 do 16.30 časova. Prijava se vrši popunjavanjem registracionog formulara, koji je dostupan ovde, najkasnije do 6. oktobra u 12 časova.

Kopiraj link