Predavanja

We Founders – Resilient leadership

07.09.2020.
2 min

WE Founders Meetupi u 2020-oj nastavljaju se na lekcije koje smo naučili od gender-diverse preduzetnice, liderke i članice  ekosistema jačajući  saradnju za ubrzani razvoj biznisa.

 

Novi serijal se realizuje online i pomaže startapovima i biznisima iz Srbije da stignu do svojih kupaca na velikim tržištima.

 

WE Founders Meetup ukazuje na probleme koje diverse osnovačice i founderke nalilaze na putu do kupaca na internacionalnim tržištima.

 

Ovog četvrtka razgovaraćemo o ključnim liderskim veštinama koje su potrebne za podsticanje poslovnog razvoja.

Gaia Montelatici će ugostiti  Svetlanu Tesic, AFA Executive Board Member i Patricia Gannon, Senior partner at Karanovic&Partners

 

Agenda

  • 5 pm – Predstavljanje gostiju
  • 5.15pm – Pitanja i odgovori
  • 5.55 pm – Wrap-up

 

Koristimo ZOOM, pa se prijavite ovde da biste nam se pridružili!

 

  • Date: Sep 10th
  • Time: 17:00 - 18:00
  • Location: Online

 

WE Founders Initiative je trogodišnji projekat finansiran od strane US Agency for International Development (USAID), implementiran od strane Impact Hub Belgrade i u partnerstvu sa Association for Affirmation of Potential of Women (AFA) i Association of Business Women of Serbia (ABW)

 

Ovaj sajt je omogućen podrškom Američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog sajta ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

 

Pratite nas na Facebook strani za više informacija o meetup-u meseca.

 

Prijavite se ovde i iskoristite mogućnost da postavite pitanja.

 

Izvor: belgrade.impacthub.net

Kopiraj link