Predavanja

Webinar: Kako pretvoriti postojeće znanje u novac

11.06.2020.
2 min

Sigurno poznajete nekoga, ili ste možda i vi sami ti koji bi želeli da rade i zarade od kuće. Ne, ovo nije još jedna „top shop“ reklama, ovo je jedna priča kako da to i ostvarimo. 

 

Tim sajta poslovi.infostud.com, odlučio je da organizuje webinar, u sredu 17. juna od 18 časova na temu „Kako pretvoriti postojeće znanje u novac“.  

 

Webinar: Kako pretvoriti postojeće znanje u novac

 

Naša koleginica Branislava Subotin će na ovom webinaru ugostiti Ivana Bildija direktor agencije Likes and cookies, Ivana Minića Kreator Pojačalo podkasta i Mladena Stojanovića Direct-response copywriter, Vlasnik agencije Multiplied Salesmanship.

 

Ono o čemu će naši sagovornici razgovarati jeste kako da svoju ideju o privatnom biznisu iz fotelje pretvorite u stalni izvor prihoda, ali i kako biti freelancer i raditi od kuće, kao i šta to sve nosi sa sobom. 

 

Osim ovoga, dobićete i odgovore na pitanja poput: 

  1. Kada je trenutak da naša ideja bude realizovana? 

  2. Na koje sve načine nam marketing može pomoći u toj realizaciji? 

  3. Šta sve možemo da uradimo iz svoje fotelje? 

  4. Gde kao početnici da potražimo pomoć i kako da se edukujemo? 

  5. Koliko je pametno u vreme postepenog izlaska iz krize započeti novi posao? 

  6. Prednost rada od kuće u cilju započinjanja dodatnog (honorarnog posla)? 

  

Na ova, ali i mnoga druga pitanja čućete odgovor ako se prijavite na naš webinar tako što ćete popuniti prijavu na ovom linku (na kraju teksta)! Takođe, ukoliko imate i neka dodatna pitanja, budite slobodni da ih postavite!

 

 

Kopiraj link