Predavanja

Zoom kafica - 45 minuta o donošenju odluka

11.09.2020.
3 min

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i u ovoj školskoj godini nastavlja sa serijom druženja pod nazivom Zum kafica. Ovaj semestar počinjemo temom sa kojom se susrećemo svakog dana, nekad i više puta dnevno - a to je donošenje odluka.

 

Zoom kafica - 45 minuta o donošenju odluka

 

U utorak 22. septembra pričaćemo o donošenju većih, ozbiljnijih odluka, zato ako:

  • smatrate da ste promašili fakultet jer ništa niste naučili i sada biste da promenite?
  • Približava se kraj osnovnih studija i potrebno je da odlučite da li da idete na master studije ili da počnete da radite?
  • Niste sigurni za koju praksu ili posao da se prijavite nakon fakulteta? 
  • Počeli ste da radite u struci i shvatili ste da vas to ne zanima i sad se pitate da li je kasno da se predomislite…

 

…obavezno se prijavite putem linka do 22.9. do 9h kad zatvaramo prijavljivanje i šaljemo link ka dešavanju.

 

O  važnosti poznavanja sebe i sopstvenih vrednosti/znanja/veština kao prvom koraku u donošenju bilo kakve odluke, razmatranju opcija i prikupljanju znanja o mogućnostima,  isprobavanju (testiranju) opcija i prikupljanju povratnih informacija, o "presecanju" i "akciji" govoriće psiholog Sanja Halilkanović.

 

Sanja se bavi organizacijskim razvojem i fokusirana je na osmišljavanje, uvođenje i unapređenje strateških procesa koji pomažu daljem napretku kompanije i poboljšavaju kompanijsku kulturu. Veliki deo njenog posla svodi se na pomaganje kolegama da donesu dobre poslovne odluke. Završila je psihologiju na Univerzitetu u Beogradu i nakon nekoliko godina rada u Srbiji otišla na master studije u inostranstvo, gde je završila dodatnu edukaciju u oblasti ekonomske i interkulturalne psihologije. Trenutno radi u Nemačkoj, u kompaniji koja se bavi razvojem softvera za ugostiteljstvo. 

 

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu, na svim nivoima studija, i onima koji su završili studije u protekle dve godine.

 

Voleli bismo da druženje organizujemo oko pitanja i dilema koja vas zaokupljuju.   Molimo vas, pošaljite nam svoja pitanja kroz formu za prijavu i pokušaćemo tokom druženja da odgovorimo na što veći broj njih.

 

"Zoom kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

 

 

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

ParkUP! 2023
21.06.2023.
1 min

ParkUP! 2023

Predavanja
Znanjem protiv epidemije — panel o obrazovanju kao ključu za prevenciju
16.03.2021.
2 min

Znanjem protiv epidemije — panel o obrazovanju kao ključu za prevenciju

Predavanja
Online Summer School of Samara University
24.06.2020.
1 min

Online Summer School of Samara University

Predavanja