Predavanja

Zoom kafica - 45 minuta o preduzetništvu sa Kostom Andrićem

19.10.2020.
2 min

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu vas poziva na novo onlajn druženje: Zoom kafica na temu preduzetništva - kako se odvažiti, šta je potrebno za dobar start?

 

Zoom kafica - 45 minuta o preduzetništvu

 

Pozivamo vas na još jednu virtuelnu kaficu:

  • Ako ste već napravili prve korake u pokretanju sopstvenog biznisa, ili osećate da u vama čuči preduzetnik koji će svojim tehnološkim rešenjem da promeni svet,
  • Ako želite da saznate više o startap zajednici u Srbiji
  • Ako nemate volje da nastavite ili se plašite da započnete sopstveni biznis,

 

... pridružite nam se na Zum kafici o preduzetništvu i pošaljite svoje pitanje kroz prijavni formular. Pokušaćemo tokom 45 minuta da odgovorimo na što veći broj vaših pitanja sa našim gostom, Kostom Andrićem sledeće nedelje, u utorak 20.oktobra sa početkom u 12 sati na Zoom platformi.  

 

Kosta Andrić je partner i izvršni direktor u ICT Hub-u. Od osnivanja 2014. godine, kada je počeo kao inkubator za tehnološke startape, ICT Hub je pod njegovim vođstvom za tri godine izrastao u jednu od vodećih organizacija koje pružaju podršku tehnološkom preduzetništvu u Srbiji. Takođe, Kosta je jedan od pionira povezivanja tehnoloških startapa i korporacija u Srbiji. Zahvaljujući njegovoj inicijativi, domaća predstavništva multinacionalnih korporacija, kao što su Societe Generale banka, Vip Mobile, Delhaize, Mtel, NIS i Philip Moris, otvorila su vrata za saradnju sa tehnološkim startapima. Kao stipendista više međunarodnih organizacija i fondacija, sticao je iskustva u SAD, Holandiji i Izraelu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

 

Sva pitanja su dobrodošla. Prijava je obavezna i moguća do 9 sati ujutru 20.10. kada šaljemo prijavljenima link za onlajn sastanak.

 

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu, na svim nivoima studija, i onima koji su završili studije u protekle dve godine.

 

"Zoom kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

 

Popunite prijavni formular na ovom linku i pridružite nam se! 

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

”Kako do stabilnog mikro-biznisa?” – meetup u InfostudHub-u
01.02.2022.
2 min

”Kako do stabilnog mikro-biznisa?” – meetup u InfostudHub-u

Predavanja
Ask me anything with Rob Fitzpatrick
02.11.2020.
2 min

Ask me anything with Rob Fitzpatrick

Predavanja
07.09.2020.
2 min

We Founders – Resilient leadership

Predavanja