Predavanja

Zum kafica - 45 minuta o karijeri u komunikacijama

05.04.2023.
2 min

Naša tema će biti karijera u oblasti komunikacija ali ćemo se baviti i nekim drugim pitanjima. Pričaćemo i o svetu koji se menja iz časa u čas i takozvanom "zlatnom dobu informacija" te dobrim i lošim stvarima koje ono nosi sa sobom. Razgovaraćemo o tome koliko su se komunikacije promenile i zbog čega je baš ova oblast danas toliko važna. Takođe, pozabavićemo se time kako ispričati priče koji će drugi čuti i razumeti, na koji način se izboriti za pažnju i koje veštine su nam za to potrebne.

Zum kafica - 45 minuta o karijeri u komunikacijama

U utorak 11. aprila u 14 časova u goste nam dolazi Sanja Burg, direktor korporativnih komunikacija u kompaniji L'Oreal za Adria-Balkan region. U oblasti komunikacija je duže od 20 godina. Diplomirala je na studijama novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a kao stipendista programa za mlade profesionalce u oblasti medija završila je specijalizaciju na Gejlord koledžu za novinarstvo i masovne komunikacije Univerziteta u Oklahomi. Profesionalnu karijeru je započela kao novinar, nastavila je u sferi odnosa sa javnošću, konsaltinga i edukacije a potom u korporativnom sektoru. Aktivna je u profesionalnim udruženjima u zemlji i inostranstvu, angažovana i kao predavač u Londonskoj školi za odnose sa javnošću, a projekti kojima je upravljala su u nekoliko navrata nagrađeni godišnjim nagradama poslovnih i profesionalnih udruženja u Srbiji i Bugarskoj.

Prijavite se putem link-a i postavite pitanje za našu gošću.

"Zum kafica - 45 minuta sa..." predstavlja format onlajn karijernog vođenja i savetovanja, koji je osmišljen i započet tokom aprila 2020. kako bi ove usluge Centra bile dostupne studentima i tokom perioda pandemije. Druženje organizujemo putem Zoom platforme, u formi sastanka, kako bi naši studenti bili što motivisaniji da uzmu aktivno učešća u diskusiji.

Kopiraj link