Predavanja

Zum kafica - 45 minuta o učenju sa karijernom savetnicom Jelenom Milković

29.01.2021.
2 min

I ove godine nastavljamo za Zum kaficama!

Centar za razvoj karijere vas poziva na sledeće virtuelno druženje već 2. februara, u 12 časova.

 

Zoom kafica

 

Ovom prilikom Jelena Kurjak razgovaraće sa novom koleginicom Jelenom Milković o učenju i svim radostima i problemima koji idu sa njim.

Jelena Kurjak radi na poziciji koordinatorke programa informisanja i savetovanja. Takođe, razgovara sa studentima o radnoj biografiji, pripremi za intervju za posao/praksu, mogućnosti za stipendiranje i ostalim temama koje se tiču razvoja karijere tokom studija.

Jelena Milković je koordinatorka programa karijerne edukacije studenata. Kao psiholog obrazovanja, ima višegodišnje iskustvo u nastavi i savetodavnom radu sa studentima, učenicima i nastavnicima.

Učenje je uvek aktuelna tema studenata i jedan od glavnih problema sa kojima dolaze na savetovanje u Centar za razvoj karijere. Ukoliko želite da razgovarate o svom učenju, problemima na koje nailazite dok spremate kolokvijume i ispite, nedostatku koncentracije ili se pitate kako da svoje učenje učinite manje bolnim iskustvom, pridružite nam se na Zum kafici.

Prijavite se za učešće popunjavanjem kratkog formulara na link-u — najkasnije do 2 februara u 9 sati.

"Zum kafica - 45 minuta sa..." predstavlja novi format onlajn karijernog vođenja i savetovanja, koji je osmišljen i započet tokom aprila 2020. kako bi ove usluge Centra bile dostupne studentima i tokom perioda pandemije. Druženje organizujemo putem Zoom platforme, u formi sastanka, kako bi naši studenti bili što motivisaniji da uzmu aktivno učešća u diskusiji.   

Studenti nam dostavljaju pitanja za najavljene teme i goste unapred, a naši moderatori se trude da tokom 45 minuta onlajn druženja dobiju što više odgovora i saveta povodom postavljenih pitanja, dilema i nedoumica studenata. Studenti takođe imaju mogućnost da pitanja postavljaju i tokom samog onlajn druženja

 

 

Kopiraj link