Predavanja

Zum kafica - 45 minuta sa master psihologom Ivom Karadžić, "Should I say or should I go?"

02.04.2021.
2 min

Sa master psihologom Ivom Karadžić razgovaramo o važnosti davanja i primanja povratne informacije za lični i profesionalni razvoj.

 

Zum Kafica

 

Kako se ova veština može razvijati od studentskih dana i na koji je način povezana sa socijalnom inteligencijom i građenjem odnosa sa 'značajnim drugima' – kolegama, profesorima, mentorima i, jednog dana, pretpostavljenima? 

 

Postavite nam pitanje i daćemo vam odgovor ili savet u okviru nove Zum kafice u utorak 6. aprila sa početkom u 12 časova.

 

Prijavite se na link-u najkasnije do utorka ujutru da bi vam poslali link za pristup.

 

Iva je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu 2011. godine nakon čega se posvetila dodatnom usavršavanju u oblasti psihologije rada i organizacije i menadžmenta ljudskih resursa završivši master studije u Srbiji i Holandiji. U ljudskim resursima radi od 2014. godine.

 

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u protekle dve godine.

 

"Zoom kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja novi  onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima. 

 

 

Kopiraj link