Projekti

Besplatan Timski startap projekat za studente master 4.0 programa

12.03.2021.
3 min

Program je pripremljen u partnerstvu sa Udruženjem mladih privrednika Srbije, koje već više od sedam godina uspešno radi na osnaživanju mladih preduzetnika u Srbiji.

 

Startap program

Foto: Pixabay

Za studente prvih generacija master 4.0 programa biće organizovan jedinstveni Timski startap projekat u okviru kojeg će se studenti upoznati sa svim aspektima razvoja startap kompanija, grupama stejkholdera koji čine ekosistem u kojem se kompanije razvijaju, kao i sa važnim pojmovima vezanim za startap kompanije i njihov rad. Tokom narednih deset nedelja studenti će imati priliku da uče od velikog broja eksperata i rade na razvoju svoje ideje sa uspešnim domaćim startap preduzetnicima.

 

Tokom osam modula, studenti će imati priliku da steknu znanja potrebna za vođenje startapa i priliku da naučeno primene u praksi, kroz simulaciju realnih situacija u kojima se nalazi tim koji pokreće startap. Svakom timu biće dodeljen i mentor sa iskustvom iz industrije, koji će kroz posebne sesije pomagati timu u razvoju ideje i u pripremi za završni događaj, na kome će biti predstavljeni studentski startap projekti.

 

Studenti koji žele da se prijave na ovaj besplatan program trebalo bi da popune kratak upitnik koji se nalazi na sledećem linku.

 

Uvodni događaj zakazan je za 17. mart od 18 časova. Tom prilikom biće predstavljeni kurs i način rada, a u razgovoru sa nekim od najuspešnijih srpskih startap preduzetnika studenti će se bliže upoznati sa temama kojima će se baviti tokom kursa Timski startap projekat.

 

Kalendar svih aktivnosti možete pogledati ovde i direktno dodati sve aktivnosti u svoj Google Calendar (klikom na +GoogleCalendar dugme u donjem desnom uglu). Za sve aktivnosti koristiće se Zoom platforma.

 

Dodatne napomene za studente:

Prethodna priprema za učešće na programu nije potrebna, ali je poželjno da studenti razmisle o idejama za startap na kojima bi radili. Sa svojim kolegama mogu obrazovati timove i pre početka programa, a svakako će biti povezani u timove tokom programa.

 

Kalendar aktivnosti možete pogledati ovde.

 

Listu predavača možete videti ovde.

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Konkurs i Open day za besplatnu Akademiju preduzetništva
11.12.2023.
2 min

Konkurs i Open day za besplatnu Akademiju preduzetništva

Projekti
12.05.2021.
3 min

Javni konkurs: Tim istraživača/ica saradnika/ca - istražuje o zdravlju mladih

Projekti
Konkurs za realizaciju i finansiranje volonterskih projekata Vikimedije Srbije 2021.
14.07.2020.
2 min

Konkurs za realizaciju i finansiranje volonterskih projekata Vikimedije Srbije 2021.

Projekti