Projekti

C2S - Kompanije studentima - FONIS

26.04.2023.
1 min

Udruženje studenata informatike „FONIS“ sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje projekat „C2S - Kompanije studentima“. 

C2S - Kompanije studentima

Cilj projekta je prenošenje znanja iz oblasti IT-a i povezivanje studenata sa IT kompanijama. Na projektu mogu učestvovati svi studenti Univerziteta u Beogradu, nezavisno od usmerenja. Projekat će se održati u periodu od 19.5. do 22.5.

Struktura projekta je takva da će tokom prvog dana studenti imati priliku da od predstavnika kompanija ,kroz panel diskusiju, steknu znanja iz brojnih IT oblasti, ali će imati i priliku da prezentuju svoju unapred zadatu studiju slučaja, od strane kompanija, i kao pobednici osvoje vredne nagrade. Drugog i trećeg dana će studenti imati radionice, putem kojih će takođe steći dodatna znanja iz IT sfere. Konačno, poslednjeg dana će biti organizovane simulacije intervjua sa predstavnicima IT kompanija i svečano zatvaranje projekta.

Ovogodišnji pokrovitelji projekta su: Adacta, Levi9, Prime Software i HYCU.

Na projektu ćete imati priliku da upoznate kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavršite iz željene oblasti, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.

Prijave za učešće na projektu „Kompanije studentima“ će trajati od 23.4. do 7.5. na našem sajtu c2s.fonis.rs. Takođe, obaveštenja o projektu možete ispratiti i na našem Instagram profilu @fonis_fon.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Projekat C2S - „Kompanije studentima“
21.04.2022.
1 min

Projekat C2S - „Kompanije studentima“

Projekti
Projekat "Studenti Studentima"
27.11.2020.
1 min

Projekat "Studenti Studentima"

Projekti
Transcend mentorship program
21.05.2021.
2 min

Transcend mentorship program

Projekti