Projekti

EntrepreYouth - Počni idejom, završi sa start up-om

10.05.2021.
4 min

Ukoliko još uvek planiraš šta ćeš raditi za leto, obeleži period od 12.7. do 15.8. u kalendaru. Radi na sebi, upoznaj nove ljude i ojačaj start up zajednicu u Srbiji!

Sve više mladih bi volelo da pokrene neki svoj biznis i upliva u preduzetničke vode. Zato AIESEC organizuje “EntrepreYouth” projekat i ovog leta sa ciljem da studentima prve i druge godine studija, kao i srednjoškolcima završnih godina pruži neophodna znanja i veštine koje su im potrebni da pokrenu sopstveni biznis i otkriju preduzetnički svet kroz studiju slučaja i različite radionice.

EntrepreYouth - Počni idejom, završi sa start up-om

Kako se realizuje projekat?

EntrepreYouth se organizuje u hibridnom obliku, te ukoliko  nisu u prilici da prisistvuješ svakoj radionicu uživo, moći ćes da pratiš sve sadržaje preko Zoom platforme (zbog rada u timu, neophodno je da prisustvuješ barem 50% radionica uživo).

Kako izgleda projekat?

Tokom pet nedelja imaš priliku da slušaš po 3 radionice na engleskom jeziku koje će ti olakšati rad na studiji slučaja koja je usko povezana sa Ciljevima održivog razvoja. Radionice će voditi uspešni preduzetnici na teme: pokretanja biznisa, marketinga, umeća prodaje, pisanje projekata i podeliti svoje lične priče i savete.

Studiju slučaja ćeš rešavati sa svojim timom koji će biti formiran na početku projekta.

Svaki tim će voditi i savetovati inostrani student koji ima iskustva u sferi preduzetništva ili bliskim oblastima. Pored radionica imaćeš i dosta prilika za druženje i upoznavanje kulture tim lidera.

Šta dobijam od projekta?

Ono što dobijaš i razvijaš u toku ovog projekta jesu: veštine rada u timu i to multikulturalnom okruženju, rad na prezentacionim veštinama, rad na preduzetničkim veštinama i sticanje mnogo znanja vezanog za ovu sferu, rad na engleskom jeziku i usavršavanje istog, nova poznanstva, dosta druženja i nezaboravno leto. Po završetku ćeš dobiti sertifikat, kao i iskustvo za svoj CV.

Šta još treba da znam?

Cena učešća na petonedeljnom “EntrepreYouth” projektu je 2000 dinara.

Prijave traju do 13.5. i link možeš pronaći ovde, a možeš nas zapratiti na Instagramu @preduzmi.

Pripremi se na mnogo novog znanja, zabave, poznanstava, rešavanje studije slučaja, ali i na nagrade za najaktivnije i najuspešnije!

Ukoliko imaš bilo kakvo pitanje, piši nam na Instagramu ili na aleksandra.jovic@aiesec.net

Kopiraj link

Slični tekstovi

BOLD Small Grants - konkurs je otvoren od 20. marta do 20. aprila
10.04.2024.
3 min

BOLD Small Grants - konkurs je otvoren od 20. marta do 20. aprila

Projekti
Novi Raising Starts poziv za startape: Do 20.000 CHF bespovratno
11.09.2023.
3 min

Novi Raising Starts poziv za startape: Do 20.000 CHF bespovratno

Projekti
MCW Global Young Leaders Access Program 2021
09.02.2021.
3 min

MCW Global Young Leaders Access Program 2021

Projekti