Projekti

Istraži drugu stranu medalje!

20.05.2022.
3 min

Deveti put po redu Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka i Centra za edukaciju i razvoj omladine Beograda, organizuje sportsko - edukativni projekat SportBizz.

Istraži drugu stranu medalje!

Ovaj projekat organizuje se sa ciljem da se učesnici kroz razgovore sa stručnjacima iz sfere sporta i trenutnim ili bivšim sportistima upoznaju sa menadžmentom u sportu i saznaju šta se nalazi sa druge strane medalje. Projekat se ove godine održava od 27. do 29. maja u Štark areni, a učesnici će kroz tri dela imati priliku da se zabave, oprobaju u sportskim turnirima i upoznaju sa vrsnim stručnjacima iz ove profesije. Ove godine, projekat SportBizz ima i  humanitarnu stranu te će se sav prikupljen novac od kotizacija donirati fondacijama „Pomoć srpskoj deci“ i „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“.

Prvi dan projekta otpočeće svečanim otvaranjem 27. maja u Štark areni, nakon kojeg sledi panel - diskusija na temu „Druga strana medalje“. Šta se nalazi sa druge strane medalje? Čega sve jedan profesionalni sportista ili trener treba da se odrekne kako bi se našao u samom vrhu? Koje su prednosti, a koje mane profesionalnog bavljenja sportom? Na ova i još mnoga druga pitanja delegati će imati priliku da čuju odgovor od najzvučnijih imena iz sveta sporta. 

Drugi dan projekta, 28. maj, rezervisan je za edukativno-zabavni i sportski deo. Tradicionalni  sportski kviz – KvizzBizz i ove godine izdvojiće pasionirane ljubitelje sporta i one koji pomno prate sva dešavanja. Timovi sačinjeni od četiri osobe nadmetaće se jedni protiv drugih, a kao i uvek – pobednik može biti samo jedan tim. Simboličnom kotizacijom svako prijavljen moći će da doprinese humanitarnom delu projekta. Oni koji su zainteresovani za akciju, imaće priliku da se oprobaju u sportskom delu projekta koji obuhvata turnire u odbojci, basketu i futsalu i tako se takmiče za jednu od vrednih nagrada. Sportski projekat ne može da prođe bez najvažnije sporedne stvari na svetu – fudbala, te će drugi dan biti zaokružen zajedničkim gledanjem finala Lige Šampiona.

Poslednji dan, 29. maj, predstaviće polufinaliste i finaliste svih sportova, a zatim i najbolje, pobedničke ekipe, a svi prisutni moći će da uživaju i u revijalnoj utakmici između članova Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka i asistenata sa ovog fakulteta.

Za sportski turnir potrebno je prijaviti se u ekipama:

  • Odbojka: 6 igrača, 3 izmene, najmanje 2 devojke na terenu, kotizacija 3.500 rsd;
  • Futsal: 4 igrača, 3 izmene, 1 golman, kotizacija 3.500 rsd;
  • Basket: 3 igrača, 2 izmene, kotizacija 2.000 rsd.

Prijave su otvorene od 17. do 22. maja. Više informacija o projektu možete pronaći na Facebook i Instagram stranici Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka. Iz Saveza poručuju da su vrata svima otvorena i pozivaju te da se prijaviš, naučiš nešto novo, zabaviš i na taj način budeš human.

Kopiraj link

Slični tekstovi

RISE konkurs za mlade koji žele da unaprede život u zajednici
08.09.2023.
3 min

RISE konkurs za mlade koji žele da unaprede život u zajednici

Projekti
Vruća stolica - oživi „Iskru svoje karijere”
15.05.2023.
4 min

Vruća stolica - oživi „Iskru svoje karijere”

Projekti
Poziv za učesnike/ce treninga u sklopu projekta “From Youth Participation Towards Improved Social Inclusion Policies” 2021.
14.05.2021.
2 min

Poziv za učesnike/ce treninga u sklopu projekta “From Youth Participation Towards Improved Social Inclusion Policies” 2021.

Projekti