Projekti

Poslednji poziv umetnicima za istraživačko putovanje u Japan

20.08.2021.
2 min

Poslednji ciklus javnog konkursa za finansijsku podršku lokalnim umetnicima i kulturnim radnicima za realizaciju studijskog i istraživačkog putovanja u Japan, u okviru programa razmene „Kizuna”, otvoren je do 31. avgusta. 

Poslednji poziv umetnicima za istraživačko putovanje u Japan  Poslednji ciklus javnog konkursa za finansijsku podršku lokalnim umetnicima i kulturnim radnicima za realizaciju studijskog i istraživačkog putovanja u Japan, u okviru programa razmene „Kizuna”

Foto: Pixabay

Projekat realizuje Fondacija „Novi Sad - Evropska prestonica kulture” u saradnji sa organizacijom „EU - Japan Fest” iz Tokija. 

Cilj konkursa je podsticanje internacionalizacije kulturne scene Novog Sada, povezivanje lokalnih radnika u kulturi i umetnika sa partnerima iz Japana. 

Ovo istraživačko putovanje u Japan donosi razvoj projekata saradnje, koji će biti realizovani 2022. godine, u okviru projekta „Novi Sad - Evropska prestonica kulture”. Sa tim u vezi, predlozi projektnih ideja treba da budu u skladu sa programskim lukovima i temama projekta „Novi Sad - Evropska prestonica kulture”, a sve detalje zainteresovani aplikanti mogu pronaći na ovom linku

Prijave sa pratećom dokumentacijom, šalju se na international@ns2021.rs

„Kizuna” je najduži otvoreni konkrus Fondacije „Novi Sad - Evropska prestonica kulture”. Počeo je u maju 2017. godine i završava se 31. avgusta 2021. godine. U tom periodu, bilo je 15 preseka, a grantove je dobilo 28 umetnika i radnika u kulturi.  

Više informacija o Javnom konkursu u okviru programa razmene „Kizuna”, potražite ovde

Kopiraj link

Slični tekstovi

Vruća stolica - oživi „Iskru svoje karijere”
15.05.2023.
4 min

Vruća stolica - oživi „Iskru svoje karijere”

Projekti
Crowdfunding akcelerator Resurs centra 2021.
22.04.2021.
4 min

Crowdfunding akcelerator Resurs centra 2021.

Projekti
FON-ov centar za razvoj karijere vam predstavlja FONklame!
03.03.2022.
1 min

FON-ov centar za razvoj karijere vam predstavlja FONklame!

Projekti