Projekti

Projekat - Council Meeting 2022

19.04.2022.
2 min

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade, pri Fakultetu organizacionih nauka, biće domaćin projekta Council Meeting powered by Data Tech International od 2. do 9. maja u srpskoj prestonici.

Projekat - Council Meeting 2022

ESTIEM je evropska mreža studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta, koju čine 76 lokalnih grupa od Ankare do Stokholma. Posle 10 godina, lokalna grupa u Beogradu okupiće preko 300 učesnika iz čak 26 različitih država Evrope.

Projekat Council Meeting je generalna skupština organizacije na kojoj će delegati diskutovati o razvoju ESTIEM-a. Pored toga, studenti će učestvovati u treninzima i radionicama, koje će ih povezati na regionalnom nivou. Dnevne aktivnosti projekta će se održati u Kulturnom centru Beograd, Centru za kulturu ,,Vlada Divljan” i na Fakultetu organizacionih nauka.

Svečano otvaranje 2. maja će obeležiti studentski defile zastavama od Slavije do Savskog trga. Posle govora dobrodošlice, učesnici će uživati u muzičko-scenskom performansu na platou kod spomenika Stefanu Nemanji.

Upoznavanje Beograda i promocija Srbije

Organizacioni tim od 76 studenata mesecima vredno radi kako bi predstavili Srbiju u najboljem svetlu. Učesnici će videti znamenitosti Beograda kroz vođenu turu prestonicom, krstarenje Dunavom, ali i doživeti čuveni noćni provod u Beogradu.

Takođe, u neizostavnoj kafanskoj večeri, inostrani studenti će upoznati srpski duh kroz boemske pesme i atmosferu.

Upoznavanje Evrope kroz hranu i piće

U okviru internacionalne večeri, učesnici će doneti hranu i piće karakteristične za svoj grad i državu. Studenti će okusiti Evropu kroz degustaciju vina iz Porta, čokolade iz Belgije, sira iz Italije i specijaliteta ostalih država. Najraznovrsniji biće sto sa tradicionalnom srpskom hranom.

Više informacija na sajtu - estiem.org.rs, kao i na društvenim mrežama: Facebook – ESTIEM LG Belgrade, Instagram – @estiemlgbelgrade, LinkedIn - ESTIEM LG Belgrade.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Projekat Brand New Engineers
08.11.2021.
2 min

Projekat Brand New Engineers

Projekti
Otvoreni poziv za dodelu malih bespovratnih finansijskih sredstava
09.11.2021.
1 min

Otvoreni poziv za dodelu malih bespovratnih finansijskih sredstava

Projekti
Nagradni konkurs za dizajn postera “Guduričkih zlatnih vina”
11.06.2021.
2 min

Nagradni konkurs za dizajn postera “Guduričkih zlatnih vina”

Projekti