Projekti

Yard Sale 2022

17.05.2022.
3 min

Studentska organizacija Unija studenata FON-a, u saradnji sa kompanijama Nis i Shoppster, po četvrti put organizuje Yard Sale. Projekat se realizuje 28, 29. maja u Karbonu i 4. juna.

Yard Sale 2022

Yard Sale je projekat edukativnog i takmičarskog karaktera, koji za cilj ima da unapredi sposobnosti prodaje, pruži mogućnost stupanja u kontakt sa brojnim kompanijama i pruži osnovno znanje u prezentovanju ideja. Ovogodišnja tema je employer branding koji za cilj ima da se kompanije predstave kao poželjni poslodavci, pronađu odgovarajuće kadrove, kao i da održavaju i neguju zadovoljstvo samih zaposlenih. Studenti će ove godine moći tokom različitih predavanja i radionica da prošire znanja iz employer brandinga, nauče kako se rešava studija slučaja, kao i stupe u direktan kontakt sa predstavnicima kompanija. Sam projekat se sastoji iz dva dela:

Yard Education (28. i 29. maj) je prilika da učesnici prisustvuju interaktivnim predavanjima i radionicama koje će održati vrsni predavači različitih profila. Drugog dana, nastavljamo sa predavanjima na tematiku employer brandinga i učesnicima će biti predstavljene studije slučaja koje zadaju naši partneri, kompanije Nis i Shoppster. Učesnici će imati 6 dana da osmisle svoje rešenje i način kako će ga predstaviti.

Yard Connection (4. jun) je dan rezervisan za odbranu rešenja studije slučaja i proglašenje pobednika, gde je glavna nagrada praksa. Novitet od ove godine jeste mogućnost da naši učesnici ostvare direktan kontakt sa kompanijama koje će imati štandove i pružiće priliku zainteresovanim delegatima da ostave CV i čuju više o radu i samoj kulturi kompanija koje će biti prisutne.

Učesnici se mogu prijaviti u timu, koji broji četiri člana. Za one koje nemaju oformljen tim, obezbeđena je mogućnost prijave individualno, u paru i u timu od tri osobe, a mi ćemo im potom dodeliti preostale članove. Ovo je odlična prilika za sticanje novih poznanstva i razvijanje timskog duha. Nakon ovog projekta, učesnici će steći vredna iskustva u oblasti employer brandiga, upotpuniće svoj CV i možda svoju karijeru započnu baš u liderskim kompanijama poput Nis-a i Shoppster-a.

Unija studenata FON-a je organizacija osnovana 2016. godine sa ciljem da kroz edukativne i humanitarne projekte podstakne humanost, timski duh, kolegijalnost i kreativnost kod mladih. Unija podstiče proaktivnost i omladinski aktivizam studenata i svim svojim članovima pruža priliku da se usavršavaju u oblastima planiranja i organizacije projekata, kao i projektnog menadžmenta tokom cele godine. Na godišnjem nivou uspešno realizuje pet projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON, QUIZ, USF Gaming Fair, Yard Sale, Humanitarni sportski turnir i Humanitarno Stand up veče.

Prijave su otvorene od 12. maja i traju do 22. maja, a broj prijava je ograničen! Projekat Yard Sale je odlična prilika za sve one koji žele da unaprede svoje veštine, budu u centru dešavanja i oprobaju se u jednoj novoj ulozi.

Za sve dodatne informacije mozete posetiti facebook, instagram ili linkedin profil Unija studenata FON-a.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Vikimedija Srbije otvara poziv za dodelu mikrograntova
27.01.2023.
3 min

Vikimedija Srbije otvara poziv za dodelu mikrograntova

Projekti
Letnja škola mentorisanja nove generacije evropskih inovatora u sistemima ishrane
20.08.2021.
1 min

Letnja škola mentorisanja nove generacije evropskih inovatora u sistemima ishrane

Projekti
BOLD Small Grants - konkurs je otvoren od 20. marta do 20. aprila
10.04.2024.
3 min

BOLD Small Grants - konkurs je otvoren od 20. marta do 20. aprila

Projekti