Radionice

Besplatna onlajn obuka: Dobro upravljanje urbanim razvojem - modeli i iskustva

05.11.2020.
2 min
Pozivaju se svi zainteresovani zaposleni i studenti da se prijave za učešće na besplatnoj dvodnevnoj onlajn obuci Dobro upravljanje urbanim razvojem: modeli i iskustva.
 
Obuka će se održati 12. i 16. novembra 2020. godine u periodu od 8.00 do 12.00 časova po našem vremenu putem BIZCONF platforme.
 
U cilju bolje saradnje institucija u oblasti nauke i tehnologije u zemljama koje su deo inicijative „Pojas i put“ (eng. Belt and Road Initiative), Univerzitet u Kragujevcu u saradnji sa Trening centrom Pekinške akademije nauke i tehnologije organizuje besplatnu dvodnevnu obuku na temu Dobro upravljanje urbanim razvojem: modeli i iskustva.
 
Obuke su namenjene i prilagođene profesorima, istraživačima i studentima Univerziteta u Kragujevcu, a zainteresovani kandidati će imati priliku da raznim predavanjima:
 
Dobro upravljanje
Foto: https://www.kg.ac.rs/
Prijavljivanje za učešće na obuci otvoreno je do 10. novembra 2020. godine u 14.00 časova.
 
Zainteresovani kandidati sa Univerziteta u Kragujevcu za učešće se mogu prijaviti putem registracionog formulara koji mogu naći ovde.
 
Tehničko uputstvo za instaliranje platforme na računar ili mobilni telefon možete pronaći ovde. Organizatori će na imejl adresu koju ste ostavili prilikom prijave dostaviti link putem koga ćete pristupiti obuci.
 
Za sva dodatna pitanja možete se obratiti putem imejl adrese unikg@kg.ac.rs .
 
 
Kopiraj link