Radionice

Ciklus radionica "Unapredi poslovni engleski"

22.05.2024.
3 min

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu realizuje ciklus radionica za unapređenje poslovne komunikacije na engleskom jeziku, u periodu od 30. maja do 10. juna 2024. godine.

Ciklus radionica "Unapredi poslovni engleski"

Naša gošća predavač biće Dragana Gak, profesorka i stručnjak za poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku.  

Pozivaju se studenti Univerziteta u Beogradu koji žele da unaprede svoj poslovni engleski da se prijave za učešće u programu.

Program obuhvata tri dvosatne radionice i realizovaće se uživo.

Četvrtak, 30. maj 2024, 12-14 č. - „Samo ne još jedan sastanak na engleskom!“

Na radionici će učesnici imati prilike da dobiju smernice o tome kako učestvovati na poslovnim sastancima na engleskom jeziku i kako voditi sastanak  (otvoriti i zatvoriti sastanak, dati reč nekome, prekinuti nekoga, staviti nešto na glasanje, tražiti pojašnjenje, dati predlog, pitati nekoga za mišljenje…). Takođe, polaznici će proći kroz iskustvo simulacije sastanka na engleskom jeziku.

Četvrtak, 6. jun 2024, 12-14 č. - “Prezentacijom do uspeha”

Na radionici će biti reči o tome šta se najčešće prezentuje, o jeziku i strukturi prezentacije, o efektnom započinjanju i završavanju, pitanjima i odgovorima. Učesnici će imati prilike da vide primere uspešnih i neuspešnih prezentacija, a neki će moći i sami da se oprobaju u ulozi prezentera.

Ponedeljak, 10. jun 2024, 14-16 č. – “Pitaj da uspeš”

Na ovoj radionici govoriće se o vrstama pitanja u engleskom jeziku, gramatici u vezi sa postavljanjem pitanja, različitim kontekstima u kojima se pitanja postavljaju (u toku sastanka, nakon prezentacije – Q&A, tokom pregovaranja ili ćaskanja...). Kao i na prethodnim, i na ovoj radionici učesnici će imati prilike da provežbaju naučeno.

O predavaču:

Dragana Gak je profesorka engleskog jezika na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Paralelno sa akademskom karijerom, učestvuje i na brojnim projektima i programima za unapređenje veština poslovnog engleskog jezika. Kroz saradnju sa Američkim kutkom u Novom Sadu, Američkom ambasadom u Beogradu i velikim kompanijama radila je u prethodnih 15tak godina sa preko 500 profesionalaca i studenata.

Kako se prijaviti za učešće?

Prijava za učešće je obavezna zbog ograničenog broja učesnika. Radionice su interaktivnog tipa. Kako bi se pružila prilika što većem broju studenata da unaprede svoj poslovni engleski, svaki Student ima pravo da odabere samo jednu radionicu za koju se prijavljuje.

Prijavljivanje se vrši putem FORMULARA.

Rok za prijave je nedelja, 26. maj 2024. u ponoć. Ukoliko broj prijava bude znatno veći od predviđenog broja učesnika, pored motivacije za učešće i nivoa znanja engleskog jezika, brzina prijave zainteresovanih studenata biće takođe uzeta u obzir kao kriterijum.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Trodnevni trening: Meke poslovne veštine
07.06.2024.
1 min

Trodnevni trening: Meke poslovne veštine

Radionice
Besplatne radionice: Dobar karijerni START, uz treninge poslovnih veština SMART!
05.10.2022.
2 min

Besplatne radionice: Dobar karijerni START, uz treninge poslovnih veština SMART!

Radionice
Erazmus+ radionica za pripremu KA210 i KA220 projekata
12.06.2024.
3 min

Erazmus+ radionica za pripremu KA210 i KA220 projekata

Radionice